Yeşilyurt Belediyespor'un Kamp Programı Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediyespor'un Kamp Programı Belli Oldu

Yeşilyurt Belediyespor\'un Kamp Programı Belli Oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta ligin ilk yarısını Şanlıurfa 11 Nisan galibiyetiyle kapatan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da devre arası kamp programı belli oldu.

19.12.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta ligin ilk yarısını Şanlıurfa 11 Nisan galibiyetiyle kapatan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da devre arası kamp programı belli oldu.

Ligin 12.haftasında deplasmanda Şanlıurfa 11 Nisan'ı 1-0 yenerek, ilk yarıyı 28 puanla 2.sırada tamamlayan mavi beyazlılar, devre arası kampı için 23 Aralık Cuma günü Antalya Kemer'e gidecek.

Antalya'da 10 gün sürecek bir kamp yapacağı açıklanan Malatya ekibinin daha sonra hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edeceği bildirildi.

11 Nisan galibiyetiyle ilk yarıyı tamamlayan mavi beyazlı ekipte değerlendirmelerde bulunan takımın teknik patronu İsmail Tekin, "Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz bir noktada tamamladık" dedi.

-"Daha iyisi de olabilirdi"

İlk yarının son maçında oldukça zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını kaydeden Tekin, "Ligin ilk yarısını 28 puanla 2.sırada tamamladık. Tüm oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz bir noktada tamamladık diyebilirim. Tabi daha iyisi de olabilirdi ama futbolda işler her zaman istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Çok iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar da oldu, günümüzde olmadığımız ancak kazandığımız maçlar da oldu" diye konuştu.

-"23 Aralık Cuma günü Antalya'ya gideceğiz"

Tekin, devre arası kamp çalışmaları için Antalya'da 10 gün sürecek bir kamp gerçekleştireceklerini de kaydederek, "Allah nasip ederse 23 Aralık Cuma günü Antalya'ya gideceğiz. 10 sürecek bir kampımız olacak. Orada eksiklerimizi görme adına yoğun bir çalışma süreci geçireceğiz. Daha sonra ikinci yarı maçları için hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde devam edeceğiz" diye konuştu.

-"Bizim istediğimiz kalitede oyuncular bulabilirsek transfer yaparız"

Transferler ilgili de konuşan Tekin, "Devre arası transferi üzerinde titizlikle durulması gereken bir olaydır. Eğer bizim istediğimiz kalitede oyuncular bulabilirsek transfer yaparız. Sırf transfer yapmak için de transfer yapmayacağız. Arkadaşlarımız bu konuda gerekli çalışmaları yürütüyor. Yönetimimizle bu konuda istişare halindeyiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediyespor'un Kamp Programı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement