Yeşilyurt Karakucak Güreşleri 22 Haziran'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Karakucak Güreşleri 22 Haziran'da Yapılacak

Yeşilyurt Karakucak Güreşleri 22 Haziran\'da Yapılacak

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, bu yıl 20.'si yapılacak olan Yeşilyurt Karakucak Güreşlerine yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

18.06.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, bu yıl 20.'si yapılacak olan Yeşilyurt Karakucak Güreşlerine yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından 20. Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında Yeşilyurt Karakucak Güreşleri de yapılacak. Bu yıl 20.'si düzenlenecek olan Yeşilyurt Karakucak Güreşleri ile ilgili bilgi veren Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, 20. Yeşilyurt Karakucak Güreşleri'nin 22 Haziran'da Yeşilyurt güreş sahasında yapılacağını kaydetti.

Güreşlere yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Aslan, "22 Haziran'da saat 13.00'da başlayacak olan 20. Yeşilyurt Karakucak Güreşlerine; Adana, Adıyaman, Artvin, Ankara, Afşin, Amasya, Antalya, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, İstanbul, Kahramanmaraş, Göksun, Tokat, İskenderun, Sivas, Şanlıurfa, Mersin, Yozgat, Çorum, Osmaniye, Samsun, Kayseri ve Malatya'dan sporcular katılacak" dedi.

20. Yeşilyurt Karakucak Güreşlerinin minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde yapılacağını ifade eden Aslan, sporculara toplam 26 bin TL ödül dağıtılacağını belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Karakucak Güreşleri 22 Haziran'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement