Yeşilyurtspor Teknik Heyet ve Futbolcuları Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Yeşilyurtspor Teknik Heyet ve Futbolcuları Tanıttı

Malatya Yeşilyurtspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısı ile teknik heyet ve futbolcuları tanıttı.

25.08.2014 11:46  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Yeşilyurt spor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu yaptığı basın açıklamasında "Yeşilyurtspor'a her anlamda destek veren Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu "Malatya'mızın Büyükşehir Statüsüne kavuşmasıyla birlikte Yeşilyurt Belediyesi, İl Özel İdarespor'u bünyesine katmıştır. Geçtiğimiz aylarda yapılan Olağanüstü Genel Kurulda ismi Malatya Yeşilyurtspor olarak değiştirilen kulübümüzün yeni Yönetim Kurulu olarak görev dağılımını yaptıktan sonra, yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3.Grupta mücadele edecek futbol takımımızın yanı sıra, bünyemizdeki diğer sportif branşların yönetilmesi ve hedefleri belirlenmiştir.

Malatya'nın İş Dünyası ve Spor Camiasında yakından tanınan çok değerli Yönetici arkadaşlarımızla birlikte Kulübümüzün çok iyi yerlere taşımak adına gece gündüz demeden çalışmalara dört koldan başladık. Spor Kulüplerinde başarıya giden yolda ne kadar fedakârlık yapılması gerekiyorsa biz yapacağız, elimizi taşın altına koyduk ve belirlediğimiz hedefe ulaşmak içinde yılmadan, yoğun bir mesai yapacağız.

Malatya Spor Camiasının sporseverlerin gurur duyacağı, gelecek yıllarda Malatya'nın hem futboluna hem spor kültürüne pozitif katkılar sağlayacak bir kulüp olmak için ne kadar çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Önümüzdeki üç yılın plan ve program belirleyen Yönetim Kurulumuz, kendi ayakları üzerinde durabilen, mali yapısı dengeli, alt yapıya ve tesisleşmeye önem verip başarıyı süreklilik haline getirecek yapılanmaya ve kulüp organizasyona önem verecektir.

Yönetim Kurulu olarak göreve seçildikten sonra kulübün geleceğiyle ilgili görüştüğümüz Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat, maddi ve manevi anlamda büyük destekler verip, şu anda içinde bulunduğumuz Yakınca Bölgesindeki Tesisi, Yeşilyurtspor'un kullanımına tahsis etmiştir. Alt yapısı sağlam, tesisleşen, Ülkemizin ve Malatya'nın Spor Yapısına olumlu katkılar yapmayı hedefleyen Yeşilyurtspor'a her anlamda destek veren Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a çok teşekkür ediyoruz.

Son yıllarda yönetimsel durumları ciddi değişkenlik haline kavuşan futbol kulüplerinin sevk ve idare anlayışları, teknik heyet tercihleri ve oyuncu seçimleri, takımların geleceğini belirleyen unsurların başında gelmektedir. Kulüplerin ekonomik yapısına uygun hedefler belirleyerek popilist yaklaşımlardan öte gerçekçi hedefler belirlenmesi zorunluluk haline gelmiştir.

Bizde Yeşilyurt Kulübü olarak, futbol takımımızı idari, mali, alt yapı ve yapılanma açısından daha iyi şartlarda yönetip, basamakları teker teker çıkarak zirveye ulaştığımız zaman güçlü ve kalıcı olmak istiyoruz.

Malatya'mız ve bölgemizde kapasitesi- yeteneği ile dikkat çeken ancak aradığı fırsatı yeteri kadar bulamayan genç kardeşlerimizi bünyemize katarak Türk futboluna kazandırmayı hedefledik. Özellikle okul takımları, amatör takımlar ve alt yapılarda forma giyen futbolcu kardeşlerimiz antrenörlerimiz tarafından rapor edilecek, bu raporlar doğrultusunda profesyonel futbolcu olma yolunda önlerini açacak fırsatlar sunmayı arzu ediyoruz.

Yeşilyurtspor Kulübü olarak, amacımız tüm takımlarımızla el ele verip, Malatya futbolunu hak ettiği yere getirmektir. Bu düşünce etrafında Y. Malatyaspor ve 44 Malatyaspor başta olmak üzere tüm takımlarımızla kurulacak ilişkinin birbirimize güç vereceğini biliyoruz. Bu birlikteliğin oluşması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.

2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3.Grupta yer alacak olan Yeşilyurtspor Futbol takımının hem teknik heyetini, hem de yeni sezonda mücadele edecek kadroyu belirlerken, ince eleyip sık dokuduk, en ince detayına kadar tüm ayrıntıları değerlendirdik, bu hedefe uygun teknik heyetimizi belirledik.

Yaptığımız görüşmeler ve fikir alış verişlerinden sonra yıllardır Malatya Futbolunun içinde olan, günümüz futbolunu yakından takip eden, alt yapıya önem veren, çeşitli takımlarda çalışmış Sayın Şerif Fırat'ı takımın başına getirdik. Şerif Fırat'ın önderliğindeki yeni teknik ekibimizde Malatya futbol Camiasının yakından tanıdığı Antrenör Cihangir Meriç ve Muhsin Adem görev alacaklar.

Malatya ve Türk Futboluna yeni yetenekleri kazandırmak adına çalışmalara başlayan Şerif Fırat ve antrenörlerimizin yanı sıra alt yapımızda Erdal Karakurt ve Ali Çalhan gibi alt yapı organizasyonlarını çok iyi bilen değerli antrenörlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Teknik Ekibimiz göreve başladıktan sonra yeni sezonda kadromuzda yer vermeyi düşündüğümüz futbolcuları belirlemek için transfer görüşmelerine başladık.

Yeni sezonda sahada sadece futbol oynamayı düşünen, rakibine saygılı, kazanmak için savaşan, formasını terleten, koşan, mücadeleyi bırakmayan, kazandığı veya kaybettiği maçlarda sahada duruşunu bozmayan ve Malatya'mızı en iyi şekilde temsil edecek bir ekip yaratmaya çalıştık.

Kulübümüzün hedeflerini hayata geçirecek, gelecek vaat eden oyuncular ile tecrübesiyle lig mücadelesinde takıma ciddi katkı sağlayacağını düşündüğümüz futbolcuları listemize aldık.

Teknik Direktör Şerif Fırat'ın raporu sonrasında geçen sezon kadroda olumlu işler yapan birkaç arkadaşımız başta olmak üzere, Y.Malatyaspor Kulübü alt yapısında forma giyen geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen genç arkadaşlarımızla anlaşmaya vardık. Başta genç oyuncularımızı yetiştiren Y.Malatyaspor Alt Yapı Teknik Ekibi başta olmak üzere bu oyuncuların bize transferleri sırasında destek veren Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 2. Başkan İlhan Kavuk ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz.

Kadromuzun şekillenmesi ve anlaşmaya vardığımız oyuncularımızın aramıza katılmasından sonra Teknik Ekibimiz tarafından yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp dönemi çalışma programı belirlendi.

Malatya'mızın ve Ülkemizin spor anlayışına bir nebzede olsa katkı sağlamak, çocuklarımızın ve gençlerimizin daha fazla spor yapabilecekleri alanları ve şartları oluşturmak, ilimizden ya da diğer şehirlerden gelecek olan genç yetenekleri ortaya çıkarmak adına startını verdiğimiz bu zorlu yolculukta sabırlı, temkinli, hedefe olan inancımızı kaybetmeden bize verilen görevi en iyi şekilde ifa etmek için çalışacağız" dedi.

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Şerif Yıldırım ise konuşmasında, "Bu sezon iyi futbol oynayan koşan, mücadele eden bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Malatya futboluna katkıda bulunan bir takım yaratmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilyurtspor Teknik Heyet ve Futbolcuları Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement