Yeşim Erden; "Kadınlarımız Kurslarda Hem Yeteneklerini Geliştiriyor Hem de Gelir Elde Ediyor" - Son Dakika
Yerel

Yeşim Erden; "Kadınlarımız Kurslarda Hem Yeteneklerini Geliştiriyor Hem de Gelir Elde Ediyor"

Yeşim Erden; "Kadınlarımız Kurslarda Hem Yeteneklerini Geliştiriyor Hem de Gelir Elde Ediyor"

Vali Mehmet Ufuk Erden’in eşi Yeşim Erden, Uşak Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli merkez ve mahallelerde açılan kursları ziyaret ederek kurs çalışmaları yerinde gördü.

20.01.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Yeşim Erden, Uşak Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli merkez ve mahallelerde açılan kursları ziyaret ederek kurs çalışmaları yerinde gördü.

Bayan Erden, Halk Eğitim Merkezi tarafından şehrin çeşitli mahallelerinde, açılan giyim, makine nakışı, avonos işi, takı tasarım, ebru, cam üfleme, kitre bebek, el sanatları, bilgisayar, resim, müzik kurslarını ziyaret etti ve kursiyerlerle sohbet ederek kurslarda verilen eğitim hakkında kurs öğretmenlerinden bilgi aldı.

Bayan Erden, "Ev hanımlarımız Halk Eğitim Merkezimiz tarafından açılan kurslar sayesinde kendilerini geliştiriyor, kendilerine olan güvenleri yükseliyor. Bununla birlikte hem meslek hem de gelir sahibi olan kadınlarımızın toplumumuza olan katkıları giderek artıyor. Kurslarda verilen eğitimler ile özellikle kadınlarımızın yetenek ve becerilerinin geliştirilmesi ve üretimde aktif hale gelerek aile ekonomisine katkıda bulunmalarına imkan sağlanıyor. Kurslara katılan tüm kursiyerlerimizi ve özveriyle kursiyerlerin eğitimi için çalışan öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Bayan Erden, düzenlenen kursların; kadınlarımızın beceri kazanmalarının yanı sıra sosyalleşmeleri ve paylaşımlarla rahatlamaları, ayrıca önemsenmesi gereken yönü olduğunu belirtti.

Ziyaretler sırasında kursların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla dikiş makineleri ve kumaşlar hediye edildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşim Erden; 'Kadınlarımız Kurslarda Hem Yeteneklerini Geliştiriyor Hem de Gelir Elde Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement