Yeşim Salkım'dan Maganda Kurbanı Liseliye Destek Sözü Verdi - Son Dakika
Magazin

Yeşim Salkım'dan Maganda Kurbanı Liseliye Destek Sözü Verdi

Yeşim Salkım\'dan Maganda Kurbanı Liseliye Destek Sözü Verdi

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım maganda kurşunuyla felç kalan 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek destek sözü verdi.

13.11.2016 10:14  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Yeşim Salkım, Sultangazi'deki Gazi Mahallesi'nde geçen yıl bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine saplanması sonucu ağır yaralanarak belden aşağısı felç olan lise öğrencisi 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü sağlık merkezinde ziyaret ederek destek sözü verdi.

MAGANDA KURŞUNU İLE FELÇ KALMIŞTI

Yeşim Salkım 5 yaşındaki kızı Ada ile birlikte Şişli'deki 'Özel Ornöram Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gelerek 1 Ağustos 2015'te kaldırımda yürürken maganda kurşunuyla boynundan yaralanıp belden aşağısı felç olan lise öğrencisi 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'u ziyaret etti.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Liseli gencin annesi Zeynep ve babası Bülent Çavuş'u bir süre önce sunduğu televizyon programında konuk ederek 15 aylık mücadelelerini ekrana getiren Yeşim Salkım, tedavi giderlerini karşılamada zorlanan aileye sahip çıkmaları için iş adamları ve hayırseverlere çağrıda bulundu.

Yeşim Salkım'dan Maganda Kurbanı Liseliye Destek Sözü Verdi

"ELELE VERELİM İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ GÖSTERELİM"

Koyu Beşiktaş taraftarı Ahmet Emre Çavuş ile şakalaşan Yeşim Salkım, "İnşallah iyileşeceksin, ayağa kalkacaksın ve birlikte Beşiktaş'ın şampiyonluk maçına gideceğiz." dedi. Salkım, sanat camiasına ve iş adamlarına da çağrıda bulunurken, "Ahmet Emre. 18 yaşında morale ihtiyacı var. Ele ele verelim herkes bir ucundan tutsun tedavi masraflarına yardımcı olalım. İnsanlığın ölmediğini gösterelim bu genç kardeşimizin yürümesi ve eski haline gelmesi için seferber olalım." diye konuştu.

Yeşim Salkım'dan Maganda Kurbanı Liseliye Destek Sözü Verdi

Liseli gencin sağlık durumuyla ilgili annesi Zeynep Çavuş ve babası Bülent Çavuş'tan da bilgi alan Yeşim Salkım, sabırlı ve umutlu olmalarını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Yeşim Salkım'dan Maganda Kurbanı Liseliye Destek Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement