Yeşivadi Bulvarı Trafiğe Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Yeşivadi Bulvarı Trafiğe Açılıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için yapılan asfaltlama çalışmaları sürüyor.

11.08.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için yapılan asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Bulvarın havaalanı ve Dutluk arasında kalan kısmındaki 6 şeridi ve Güneş Mahallesi 10 nolu cadde ile Yeditepe Mahallesi arasında kalan kısımdaki asfaltlama çalışmaları bitti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun kısa bir süre içende kullanılabilecek duruma geleceğini bildirdi.

Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Dutluk yolu arasında kalan kısmında asfaltlama çalışmalarına başlanılacağını belirten Tahmazoğlu şunları kaydetti:

"Şahinbey Parkı ve üniversiteye ulaşmak isteyen vatandaşlarımız, Karataş'tan Su Yolu'na geçerek bu yeni asfaltladığımız yolu kullanabilir. Şimdi de Su Yolu ile Dutluk arasında kalan kısmın asfaltlama çalışmalarına başlıyoruz. Vatandaşlarımızla böylelikle havaalanından başlayarak Şahinbey Parkı'na kadar olan yolu kullanabilecekler. Bu yol şehir içinde 50 metre genişliğiyle en geniş yol olacak ve en ciddi trafik yükünü kaldıracak. Yolda özellikle kamulaştırma ve altyapı çalışmaları çok önemliydi. Bazı noktalarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (GASKİ) çalışmaları devam ediyor. GASKİ çalışmaları tamamladıktan sonra biz bu yolun 12 şeridini de asfaltlayarak halkımızın hizmetine açacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşivadi Bulvarı Trafiğe Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement