Yesob'den Yapılandırma Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Yesob'den Yapılandırma Uyarısı

Yesob\'den Yapılandırma Uyarısı

Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin, esnafa yapılandırma fırsatını kaçırmamalarını tavsiye etti.

22.09.2016 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin, esnafa yapılandırma fırsatını kaçırmamalarını tavsiye etti.

7 bin 500 kayıtlı esnafın bulunduğu Yalova'da esnafın büyük çoğunluğunun devlet kurumlarına ya da bağlı oldukları odalara borcu var. 31 Ekim 2016 tarihine kadar sürecek başvurularla bu borçların yapılandırılması ve faizsiz halleriyle ödenmesine imkan sağlanıyor. Devlet tarafından getirilen yapılandırma fırsatının kaçırılmaması gerektiğini belirten Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin, "İlk defa bu çapta bir yapılanmaya gidildi. Bu yapılandırma esnafımız için çok büyük bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmayan esnaf kazanır. Bu yapılandırmadan faydalanmayan ve devlete borcu olan esnaflardan borç tahsili icra usulü ile yapılacak diye düşünüyorum. Mesela, devlet, odalardan gideri gelirinden fazla olanları kapatma yoluna gidecek. Bu durumda odalar alamadıkları aidatları icra vasıtasıyla tahsil etmek zorunda kalacak. Şu anda Yalova'da 7 bin 500 kayıtlı esnaf var. Bu esnafların odalara borcu var. Bu fırsatı kaçırırlarsa kepenk kapatmak zorunda kalırlar" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yesob'den Yapılandırma Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement