Yetenek Yarışmasını Kazananlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Yetenek Yarışmasını Kazananlar Ödüllerini Aldı

Yetenek Yarışmasını Kazananlar Ödüllerini Aldı

Lapseki 30’uncu Kiraz Festivali kapsamında gerçekleştirilen ‘Lapseki Yeteneğini Arıyor’ yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

17.06.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki 30'uncu Kiraz Festivali kapsamında gerçekleştirilen 'Lapseki Yeteneğini Arıyor' yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Çanakkale'nin Lapseki 30'uncu Kiraz Festivali kapsamında gerçekleştirilen yetenek yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. 21 yarışmacının katıldığı etkinlikte şen mahalleden Gurup Lampsakos birinci olurken, Gelibolu'dan Çağatay Göbekli ve Ney Müzik grubu ikinci, Muhammet Şengül ve İsmet Dikici ikilisi üçüncülüğü elde etti. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın makamında kabul ettiği yarışmacılara para ödülleri takdim edildi. Yılmaz, "Lapseki 30'uncu Kiraz Festivali kapsamında gerçekleştirilen 'Lapseki Yeteneğini Arıyor' yarışmamızda birinciye 2 bin lira, ikinciye bin 200 lira üçüncü olan yarışmacılarımıza da 500 lira para ödüllerini teslim ettik. Hayırlı işlerde harcamalarını temenni ediyoruz. Programımıza renk kattılar. Lapseki adına ve üreticilerimiz adına hem yerel de hem de ulusal basında güzel bir tanıtım yaptık. Ben emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve organizatörlere teşekkür ediyorum" dedi. Dereceye giren yarışmacılar para ödüllerini simgeleyen çeklerini Başkan Yılmaz'ın elinden aldılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yetenek Yarışmasını Kazananlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement