Yetimler Sultanı Projesi - Son Dakika
Yerel

Yetimler Sultanı Projesi

Yetimler Sultanı Projesi

Adana’nın Pozantı ilçesinde Kaymakam Orhan Altun tarafından başlatılan, yetimlere devletin şefkat elinin uzatıldığı “Yetimler Sultanı” projesi kapsamında kurbanlık dağıtıldı.

03.10.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Pozantı ilçesinde Kaymakam Orhan Altun tarafından başlatılan, yetimlere devletin şefkat elinin uzatıldığı "Yetimler Sultanı" projesi kapsamında kurbanlık dağıtıldı.

Kaymakam Altun, yaptığı açıklamada, bu proje kapsamında sadece yetimlerin değil, düşkün ve ihtiyaç sahiplerinin de kurbanlık dağıtımından yararlandırıldığını belirterek, "Bayramda kurban kesme duygusunun coşkunluğuna ve mutluluğuna ortak olduk. Ben de bir yetim olarak özellikle bayram günlerinde bu kimsesizliğin hüznünü fazlasıyla yaşadım. Kurban kesilir biz seyreder ve kimden et geleceğini beklerdik. Bu benim hayatımın unutulmaz anıları arasında yer alıyor" dedi.

Bu nedenle Pozantı'da başlattığı ve bu konuda ülke genelinde bir ilk olan proje kapsamında yetimlere sevgi ve şefkat elinin uzatılmasını amaçladıkların ifade eden Altun, "Yetimler Sultanı projesi kapsamında da yetimler ve ihtiyaç sahipleriyle beraber olduk. Onların hediye dağıtımı ve sonrası sevinçlerini birlikte yaşadık, dağıttığımız kurbanlıklarla da bayramda kurban kesme duygusunun coşkusunu yaşayarak, mutluluklarına ortak olduk" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yetimler Sultanı Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement