Yetiş, 'En Yeşilaycı Siyasetçi' Ödülünü Aldı - Son Dakika
Yerel

Yetiş, 'En Yeşilaycı Siyasetçi' Ödülünü Aldı

Yetiş, \'En Yeşilaycı Siyasetçi\' Ödülünü Aldı

Yeşilay Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Zümrüdüanka ödülleri kapsamında ‘En Yeşilaycı Siyasetçi Ödülü’ne AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş layık görüldü.

05.03.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Zümrüdüanka ödülleri kapsamında 'En Yeşilaycı Siyasetçi Ödülü'ne AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş layık görüldü.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Zümrüdüanka Ödülleri'ne layık görülen sporcu, sanatçı, medya mensupları, akademisyen, siyasetçi ve kurum temsilcileri arasında yer alan AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş, "Böylesine özel bir ödülü bana layık gören Yeşilay Cemiyetimizin değerli yöneticileri ve tüm mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yetiş, "Bağımlığın her türlüsü ile mücadeleyi bize Sayın Cumhurbaşkanımız öğretti. Bağımsız bireyden bağımsız kurumlara ve Bağımsız Türkiye'ye giden yolun da kapısını sayın Cumhurbaşkanımız açmıştır. Siz bize siyasetin sadece yol yapmak, köprü yapmak, hastane, okul yapmakla sınırlı bir sorumluluk alanı olmadığını; aynı zamanda akıl emniyeti, nesil emniyeti, can ve mal emniyeti gibi kutsal bildiğimiz değerlere karşı da görevlerimizin olduğunu öğrettiniz. Allah sizlerden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yetiş, 'En Yeşilaycı Siyasetçi' Ödülünü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement