YGM'de 'Sinema Günleri' Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

YGM'de 'Sinema Günleri' Devam Ediyor

YGM\'de \'Sinema Günleri\' Devam Ediyor

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından her hafta periyodik olarak düzenlenen 'Sinema Günleri' etkinliği bu hafta da devam etti.

23.01.2015 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi ekinliklerine devam ediyor.

Merkez gençlere yönelik başlattığı "Sinema günleri" programlarına bu hafta da devam etti. İşaret dili kursuna devam eden kursiyerlerin eğitimine katkı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, başrollerini Uğur Yücel ile Beren Saat'in yaptığı sağır ve dilsiz bir insanın hayatını anlatan "Benim Dünyam" adlı film izletildi.

Etkinliğin önümüzdeki haftalarda da süreceğini söyleyen Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "İşaret Dili kursuna devam eden kursiyerlerimize fayda sağlayacağına inandığımız ve işaret dili ile anlatılan filmi izlettik. İşaret Dili ile konuşmayı hedefleyen bu kursumuza katılan kursiyerler filmi izlerken hem des çıkardı hem keyif aldı" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İL müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Gençlerimizin talepleri yada ihtiyaçları doğrultusunda Gençlik Merkezlerimiz faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Onların faydasına olan her etkinliği ve faaliyeti yaparak, gençlerimize her alanda katkı sunuyoruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel YGM'de 'Sinema Günleri' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement