YGM'den 'Kalem Bizden Okumak Sizden' etkinliği - Son Dakika
Güncel

YGM'den 'Kalem Bizden Okumak Sizden' etkinliği

YGM\'den \'Kalem Bizden Okumak Sizden\' etkinliği

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri topladıkları kırtasiye malzemelerini, Eyyübiye İlkoukulu öğrencilerine dağıttı.

19.09.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü' ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, YGS sınavlarının yapıldığı okullardan topladığı kalem, silgi, açacak gibi kırtasiye malzemelerini öğrencilere hediye etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "Tek kullanımlık sanma, çöpe atmaya kalkma" projesi kapsamında Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllülerinin okullarda topladığı kalemler, Eyübiye ilçesinde bulunan ve dezavantajlı öğrencilerin çoğunlukta olduğu Eyübiye İlkokuluna teslim edildi. "Kalem bizden, okumak sizden" parolasıyla yapılan etkinlik öğrencileri oldukça sevindirdi.

Etkinlik ile ilgili Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli "YGS sınavı sonrasında üyelerimiz aracılığıyla topladığımız kalem açacak, silgi gibi kırtasiye malzemelerini yeniden öğrencilerimize kazandırmak maksadıyla böyle bir adım attık. Amacımız hem israfı önlemek, hem de geri dönüşüme katkı da bulunmaktı" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Küçükte olsa Eğitime bir katkı sunmak maksadıyla Yenişehir Gençlik Merkezi' mizin yaptığı bu etkinlik çok anlamlı. Çocukların yüzlerindeki tebessüm bizleri ayrıca sevindirici. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel YGM'den 'Kalem Bizden Okumak Sizden' etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement