Ygs İçin Önlemler Alındı - Son Dakika
Yerel

Ygs İçin Önlemler Alındı

Ygs İçin Önlemler Alındı

Balıkesir Valiliği, 23 Mart'ta yapılacak Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı'nın (YGS) sakin, huzurlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için bazı önlemler aldı.

20.03.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valiliği, 23 Mart'ta yapılacak Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı'nın (YGS) sakin, huzurlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için bazı önlemler aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 22 Mart saat 18.00 ile 23 Mart saat 14.00 arasında, klakson çalmak, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılması, düğün konvoyları oluşturulması, siyasi partilerin mahalli idareler seçimleri nedeniyle hoparlörle propaganda yapmaları, bina hafriyatı ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültülerinin, yasaklandığı bildirildi.

Belediye Başkanlıklarınca başta pazar yerlerinde sessizliğin sağlanması ve inşaat çalışmalarına sınav saatinde ara verilmesi olmak üzere adayların konsantrasyonunu etkileyecek diğer unsurlara yönelik tedbirler alınacağı belirtilen açıklamada, sınav merkezine gidecek güzergahların levhalarla belirleneceği ve toplu taşıma seferlerinin aksaksız sürdürüleceği ifade edildi.

Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığınca, ilgili meslek odalarınca yemek ve konaklama hizmetlerinde gerekli kolaylaştırıcı tedbirler alınacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kredi ve Yurtlar Kurumu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her türlü yurt ve konaklama tedbirleri önceden planlanacaktır. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünce 22-23 Mart 2014 tarihlerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımda herhangi bir aksamanın meydana gelmemesi için gerekli tedbirlerin alınması sağlanacaktır. Sınavın yapılacağı tüm okul ve çevrelerinde emniyet tertip ve tedbirleri, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından planlanacak." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ygs İçin Önlemler Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement