Ygs Şampiyonalarına Mangal Partisi - Son Dakika
Yerel

Ygs Şampiyonalarına Mangal Partisi

Ygs Şampiyonalarına Mangal Partisi

Aksaray’da 2015 YGS’de ÖSYM’nin resmi sonuçlarına göre Türkiye 2’incisi ve il genelinde ilk 10’da 6 öğrenci çıkaran Aksaray Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi idaresi, LYS sınavlarına motive etmek için okul bahçesinde mangal partisi düzenledi.

06.04.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da 2015 YGS'de ÖSYM'nin resmi sonuçlarına göre Türkiye 2'incisi ve il genelinde ilk 10'da 6 öğrenci çıkaran Aksaray Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi idaresi, LYS sınavlarına motive etmek için okul bahçesinde mangal partisi düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen partiye Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Atak, okul idaresi, okul öğretmenlerinin yanı sıra son sınıf öğrencileri katıldı. Okul öğretmenleri tarafından mangal yapılarak öğrencilere dağıtıldı.

Konu ile ilgili açılma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Atakan, "Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi Okul Aile Birliği olarak 2015 YGS'ye giren ve okulumuzun kalite çıtasını yükselten 56 öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarımızın devamını diliyoruz. Okulumuz öğrencilerinin 2015 LYS'de de başarılarını artırarak devam ettireceklerine inancımız tamdır" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ygs Şampiyonalarına Mangal Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement