YGS'ye Turgutlu Damgası - Son Dakika
Yerel

YGS'ye Turgutlu Damgası

YGS\'ye Turgutlu Damgası

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında YGS sınavına Turgutlu'daki liseler damga vurdu.

21.04.2014 15:39  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında YGS sınavına Turgutlu'daki liseler damga vurdu. YGS sınavlarında 6 branşta Manisa ilçelerinde ortalama bazında 1'nci olan Turgutlu'daki 17 lisenin müdürü Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ile bir araya geldi.

Turgutlu Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıya Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve lise müdürleri katıldı. Önemli bir başarıya imza atan müdürleri tebrik eden ve müdürlerin nezdinde öğrenciler kutlayan Günlü: "YGS sınavlarında Manisa il genelinde 6 branşta ilçeler arasında Turgutlu'daki liseler ipi göğüsleyerek 1'nci oldu. 6 branştaki ortalamalara bakıldığında ciddi bir eğitim zaferi var ortada. İlçemizde %58 meslek liselerinde eğitim gören öğrencimiz var ve bu şartlar altında başarımız çok önemli ve bu başarıyı bir kat daha arttırıyor. Umarım sınavın ikinci ayağında da öğrencilerimiz aynı başarıyı sürdürür. Bütün öğrencilerimiz inşallah istedikleri bölümü kazanırlar. Meslek lisesindeki öğrencilerin katkısıyla yerleştirmede de geçtiğimiz dönem Manisa 1'ncisi oldu. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez: " Bu başarıda emeği olan eğitimin paydaşlarına teşekkür ederiz. 2000 öğrencimiz sınava girdi ve ciddi bir başarı elde ettik. Sportif başarılarda ve AB projeleri kapsamında Manisa'nın lokomotif ilçesiyiz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YGS'ye Turgutlu Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement