Yığılca'da Köylere Yardım - Son Dakika
Yerel

Yığılca'da Köylere Yardım

Yığılca\'da Köylere Yardım

Yığılca Kaymakamlığı koordinasyonunda başlatılan ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülmekte olan “Köy Alt yapıları Rehabilitasyon Projesi” kapsamında ilk etapta 28 köye korige boru ve çimento gibi yapı malzemeleri dağıtıldı.

26.09.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yığılca Kaymakamlığı koordinasyonunda başlatılan ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülmekte olan "Köy Alt yapıları Rehabilitasyon Projesi" kapsamında ilk etapta 28 köye korige boru ve çimento gibi yapı malzemeleri dağıtıldı.

Yağmurun, ya da köy içlerindeki akarların neden olduğu taşkın suları kontrol altına almak, köy içi yolların bozulmasının önüne geçmek ve vatandaşların can ile mal güvenliklerini sağlamak amacıyla uygulanan proje doğrultusunda alt yapı çalışmaları yapılıyor.

Çalışmalar kapsamında Köseler köyüne ziyarete giden Birlik müdürü Özgür Balta tarafından incelemelerde bulunuldu. Köy muhtarı Sami Atasoy'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Balta, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yağmur suyu tahliyesi kanal inşası diğer köylerde de kademeli olarak yürütülmekte. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yığılca'da Köylere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement