Yığılca'da Şehit Yakını ve Gaziler İçin İftar - Son Dakika
Güncel

Yığılca'da Şehit Yakını ve Gaziler İçin İftar

Düzce'nin Yığılca ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

17.06.2016 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Yığılca ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen programda konuşan TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, iftar vesilesiyle şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milletvekillerinin TBMM'de yoğun mesai harcadıklarını belirten Keşir, şöyle konuştu:

"Ülkemizin geleceği için önemli çalışmalar yapıyoruz. Mecliste de on gündür mesai içerisinde çalışıyoruz. Özellikle dokunulmazlıklar yasası için çok çalıştık. Bu topraklara göz diken ve ihanetle bakan herkese hesabını soracağız. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak için yine sabahlara kadar çalışacağız."

İftar programına katılan iş adamı Ali Ağaoğlu, ilçenin doğa ile içi içe olduğuna işaret ederek, burada yatırım yapmak istediğini söyledi.

Kendisinin de Karadenizli olduğunu belirten Ağaoğlu, "Böylesine güzel bir doğada yapılan programa katılmaktan çok memnun oldum. Ben de Trabzon'un Of ilçesindenim, kendimi memleketimde hissediyorum." diye konuştu.

Kendisinin bir çok şehirde inşaatı olduğunu anlatan Ağaoğlu, "Bizim şantiyelerimizde onlarca Yığılcalı hemşerimiz çalışıyor. Kısmetse Yığılca'ya dünyanın en modern ve en kapsamlı çimento fabrikasını kurmayı istiyoruz. Bu fabrikaya bir işçi bile alınsa ilçeden alınması konusunda gerekli talimatları verdim." diye konuştu.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit de ilçede yapılan iftarı geleneksel hale getirip birlik ve beraberliği pekiştirmek istediklerini dile getirdi. Yiğit, "Bu yıl da şehit yakınları ve gazilerimizi aramızda görmek istedik. İftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum." dedi.

Programda, ses sanatçısı Sedat Uçan şiirler okudu.

İftar programına, ayrıca AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yığılca'da Şehit Yakını ve Gaziler İçin İftar - Son Dakika


Advertisement