Yıkılan İşyerinin Sahibi: Denetim Olsaydı Böyle Olmazdı - Son Dakika
Güncel

Yıkılan İşyerinin Sahibi: Denetim Olsaydı Böyle Olmazdı

Yıkılan İşyerinin Sahibi: Denetim Olsaydı Böyle Olmazdı

Beyoğlu, Perşembe Pazarı sahil kesiminde kaçak oldukları gerekçesiyle yıkılan işyerlerinden geriye molozlar kaldı.

22.06.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu, Perşembe Pazarı sahil kesiminde kaçak oldukları gerekçesiyle yıkılan işyerlerinden geriye molozlar kaldı. Belediye ekipleri işyerlerinin yanı sıra ağaçları da kökünden söktü.

Perşembe Pazarı sahilinde kaçak olduğu tespit edilen çok sayıda işyeri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından dün gece kepçe ile yıkıldı. Yapılan yıkım sırasında sahilde bulunan ağaçlar da kökünden söküldü. Yapılan yıkımın tahribatı gündüz ortaya çıktı. Kaçak işyerinden geriye moloz yığınları kalırken, işyeri sahipleri denetimsizlikten yakındı.

"BURASI DENETİMSİZLİKTEN OLDU"

Yıkılan bir işyerinin sahibi Davut Altıntaş "Burası insanların nefes aldığı bir yer. Buraya zenginler değil fakirler geliyordu. Burası neden yıkıldı bakacağız. Potansiyel oluştu. Müşteri oluştu. Bunun ranta döneceğini düşünüyorum. Kime rant olacağını göreceğiz. Zabıta burayı denetleseydi burası böyle olmazdı. Belediye kendi kaldırımını yıktı. Ağaçları yıktı. Sabah turistler geldi fotoğraf çekti gitti. Ne olduğunu onlar da anlamadı. Burası denetimsizlikten oldu. Senin denetlemediğin alanı şahıslar doldurur" dedi.

Çevik kuvvet ekipleri ve bir TOMA olası olaylara karşı hazır bekleyişini sürdürüyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıkılan İşyerinin Sahibi: Denetim Olsaydı Böyle Olmazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement