Yıla Yayılan Alternatif Müzik Kaynağı: Off The Hook - Son Dakika
Güncel

Yıla Yayılan Alternatif Müzik Kaynağı: Off The Hook

Pozitif Live müzikseverleri tüm yıla yayılacak yepyeni bir anlayışla tanıştırıyor.

29.09.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sene içerisinde farklı zamanlarda ve değişik mekanlarda düzenlenecek Off the Hook konserleri son yıllarda alternatif müzik dünyasında öne çıkan, yenilikçi grup ve sanatçıları ağırlayacak.

Off the Hook ilk konser deneyimini 6 Aralık'taki İngiliz alternatif rock grubu Editors ile başlatıyor. İlk albümleri "The Back Room" ile Mercury Prize Awards'da En İyi Albüm kategorisinde aday gösterilen İngiliz alternatif rock grubu Editors, Volkswagen Arena'da hayranlarıyla buluşacak.

Off the Hook'un ikinci ayağında ise "Take Me To Church" single'ı ile Youtube'da dinlenme rekorları kıran indie rock sanatçısı Hozier, 3 Mart'ta Volkswagen Arena'da sahneye çıkacak.

Pozitif Live'ın alternatif müzik kaynağı Off the Hook, konserler ile sınırlı kalmayacak. Alternatif müzik dünyasından haberleri ve daha fazlasını müzikseverlerle paylaşacak Off the Hook, takipçilerini yıl boyu canlı performanslar ile buluşturacak.

Off the Hook üyelerine iki konser için avantajlı biletler

Off The Hook'a üye olanlar Editors ve Hozier konserleri için sınırlı sayıdaki avantajlı kombine biletlerden yararlanabilecek. Her iki konser için ayrı bilet satışları 12 Ekim 2015 tarihinde başlayacak. Konserlerin biletleri, biletix.com ve Biletix gişelerinden alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıla Yayılan Alternatif Müzik Kaynağı: Off The Hook - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement