Yılbaşı Hediye Fuarı 23 Aralık 'ta Lütfi Kırdar 'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Hediye Fuarı 23 Aralık 'ta Lütfi Kırdar 'da Açıldı

Yılbaşı Hediye Fuarı 23 Aralık \'ta Lütfi Kırdar \'da Açıldı

Yılbaşı Hediye Fuarı sevdiklerine yeni yıl hediyelerini almak isteyenlere bu yıl da yol göstermeye devam edecek.

26.12.2015 15:19  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20. Kez Kapılarını Açtı ...

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'nda 23 – 30 Aralık 2015 tarihleri arasında
20. kez gerçekleşiyor. Etkinliği bu yıl 200.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yeni başlangıçların, yeni umutların yeşerdiği yeni yılı karşılarken, sevdiklerinizi küçük da olsa hediyelerle hatırlamak büyük mutluluklar yaratır.

Noel Baba da dünyanın en güzel varlıkları çocukları sevindirmek için çuvalına doldurduğu hediyelerle mutluluk ve umut dağıtır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Noel Baba hediyelerini binlerce ürün çeşidinin bir arada yer aldığı Yılbaşı Hediye Fuarı 'ndan alıyor.

Yeni yılda tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, her zevke uygun armağanların yer aldığı, Grup Medya Fuarcılık tarafından bu yıl 20 nci kez düzenlenen Yılbaşı Hediye Fuarı 23 Aralıkta kapılarını açtı… 30 Aralık akşamına kadar Harbiye/ Lütfi Kırdar Kongre Merkezi 'nde ziyaret edilebilecek.

Pırlanta da var , binlerce değişik ve hesaplı Yılbaşı hediyelik eşyalarda var. (Çanta, ayakkabı, cam ve ahşap ürünler, zücaciye, mutfak gereçleri yer alıyor..) Bu yıl etkinlikte bir de Antikacılara ayrılan bir bölüm var.

Türkiye 'nin dört bir tarafından Anadolu el sanatları/yöresel ürünler . ( Hatay'dan İpekçilik, Siirt'ten Battaniye, Bakırcılık, Trabzon'dan dokuma, Gümüş, Kütahya'dan Çini/Seramik, K. Maraş, Çanakkale, Mardin, Rize, Kastamonu, Manisa …vb.ürünler… )

Bu fuarda Yok yok..

AVM lerden sıkılanları Hediye 'nin Outleti… Yılbaşı Hediye Fuarına Davet ediyoruz…

Grup Medya Fuarcılık Genel Müdürü Erhan Demirci, bu yıl 20. kez düzenlenen hediye fuarının geçmiş yıllarda büyük ilgi gördüğünü belirtip: "Piyasa darlığının konuşulduğu bu günlerde fuarın alıcılar için fırsat olacağını düşünüyoruz. "Bu yıl da tüketicinin çok özel ürünleri, özel fiyatlara bulabileceği ve 200 bin civarında kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Toplam 220 firmanın katıldığı ve herkesin kendi kesesine uygun hediye bulabileceği Fuarın bir özelliği de kolay ulaşım imkanı. Sevdiklerini unutmayanları fuara bekliyoruz" diye konuştu.

Harbiye LÜTFİ KIRDAR KONGRE MERKEZİNE 20 'nci Yılbaşı Hediye Fuarı, 10.00 - 20.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Hediye Fuarı 23 Aralık 'ta Lütfi Kırdar 'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement