Yılbaşı Ruhu Adidas Mağazalarında - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Ruhu Adidas Mağazalarında

Yılbaşı Ruhu Adidas Mağazalarında

Yılbaşında kendi şıklığını düşünenler ve en güzel hediyenin peşine düşenler soluğu adidas mağazalarında alacak.

17.12.2013 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılbaşında kendi şıklığını düşünenler ve en güzel hediyenin peşine düşenler soluğu adidas mağazalarında alacak. adidas Originals ve NEO, kırmızı rengin ağırlıkta olduğu ürünleri ile yılbaşı ruhunu ateşlerken, kışın yapılacak mükemmel antrenmanlar için geliştirilen ClimaWARM+ sporla geçecek bir yılın habercisi olacak.

adidas şıklığın, tarzın, sporun ve rahatlığın her gün devam edeceği bir yıl için hazır. Renkli ve eğlenceli bir yılbaşı için, ister hediye ister kıyafet olarak adidas'ı tercih edenler sportif, şık ve rahat geçecek bir yıla hazır olsunlar.

Orijinal çantalar, rahat ve farklı tarzlara uygun ayakkabılar, soğuk kış günlerinde şıklığı tamamlayacak atkı, eldiven ve berelerin yanı sıra, parka ve ceket gibi daha birçok ürün, sevdiklerini en güzel yılbaşı hediyesiyle mutlu etmek isteyenleri adidas mağazalarında bekliyor.

adidas Originals'ın yepyeni koleksiyonu Blue ile tanışmanın tam zamanı

adidas Originals, yılbaşı hediye seçeneklerini yeni adidas Originals Sonbahar/Kış 2013 Blue Koleksiyonu'ndan sunuyor. Sokak şıklığını sportif fonksiyonellikle, ustalıkla buluşturan adidas Originals Blue Koleksiyonu basketbol ruhunu yakalayan spor ayakkabılar, kamuflaj ve leopar desenleri ile renklenen şık ve fonksiyonel kıyafetlerle zengin bir yelpazeye sahip. Sokak modasının lüks şıklığına gönlünü verenler, adidas Originals Blue koleksiyonu ile tanışmak için yılbaşını bir fırsat olarak değerlendirebilirler.

adidas Neo yılbaşında geleneği bozmuyor, gençlerin kalbini çalıyor

adidas'ın genç ve dinamik markası Neo yılbaşı hediyesi olabilecek birbirinden şık pek çok seçeneği bir araya getiriyor. Koleksiyonda gençlerin beğenisine hitap eden eğlenceli renk kombinasyonları ile Neo ayakkabılar, gençleri sevindirecek hediye seçenekleri arasında yerini alıyor. Neo Koleksiyonu'ndaki, gençlerin stil idolleri Selena Gomez tasarımı zımbalı ayakkabılar ve Justin Bieber'ın favorisi renkli ayakkabılar da yılın hediyesi olmaya aday.

ClimaWARM+ sporla geçecek bir yılın habercisi

adidas marka elçisi David Beckham ile birlikte geliştirilen yeni ClimaWARM+ ürün serisinde kumaş, havayı hapsedip yalıtım sağlayan delikli fiberler sayesinde sporcunun vücudunun sıcak ve kuru kalmasını sağlıyor. Teknoloji sadece vücut sıcaklığını artırmakla kalmıyor, delikli fiberler aynı zamanda kıyafetin ağırlığını azaltarak sporcuya sunduğu optimum sıcaklık-ağırlık oranı ile performansı en üst düzeye çıkarıyor. ClimaWARM+ ürün serisi, kışın sert hava koşullarında bile spordan vazgeçemeyenler için mükemmel bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Ruhu Adidas Mağazalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement