Yıldırım'a 17 Ayda 129 Bin Ton Asfalt Döküldü - Son Dakika
Güncel

Yıldırım'a 17 Ayda 129 Bin Ton Asfalt Döküldü

Yıldırım\'a 17 Ayda 129 Bin Ton Asfalt Döküldü

Yıldırım'ı daha ulaşılabilir hale getirmek için çalışan Yıldırım Belediyesi, mahallelerde yol yapım ve onarım faaliyetlerini sürdürüyor.

05.08.2015 13:33  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin yollarını yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesini asfaltlayan ekipler, iki hafta içinde de Akçağlayan, Çınarönü, Davutkadı, Karaağaç, Millet, Mollaarap, Musababa, Piremir, Samanlı, Sıracevizler, Teferrüç, Ulus ve Vatan mahallelerinde yapısı bozulan cadde ve sokaklardaki asfaltlama ve yama işlemlerini tamamladı.

Yıldırım'da ulaşımın daha rahat ve daha modern bir şekilde sağlanması için ekiplerin tespitleri ve gelen talepler doğrultusunda ilçedeki cadde ve sokakların asfalt ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yaşanabilir Yıldırım'ı oluştururken her alanda gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmaları, ulaşım konusunda da sürüyor. Ekiplerimiz, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile 13 mahallemizde 11 bin ton asfalt kullanarak cadde ve sokakları asfaltladı. Göreve geldiğimiz 2014 Mart ayından bu yana yapılan toplam asfaltlama rakamı ise 129 bin ton. Hedefimiz Yıldırım'da bozuk ve modernlikten uzak asfaltsız her yolu günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırmak" diye konuştu.

7 Ek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım'a 17 Ayda 129 Bin Ton Asfalt Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement