Yıldırım'dan Ali Ağaoğlu'na Sitem - Son Dakika
Yerel

Yıldırım'dan Ali Ağaoğlu'na Sitem

Yıldırım\'dan Ali Ağaoğlu\'na Sitem

Bartın’da gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet gösteren işadamı Murat Yıldırım, müteahhit Ali Ağaoğlu’nun, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın sanayi ve inşaat sektörüyle alakalı söylediklerini yanlış anladığını ifade etti.

22.09.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet gösteren işadamı Murat Yıldırım, müteahhit Ali Ağaoğlu'nun, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın sanayi ve inşaat sektörüyle alakalı söylediklerini yanlış anladığını ifade etti.

Daha önce Müteahhit Aliağaoğlu ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan arasında geçen sanayi mi, inşaat mı konusuna değinen Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, "Geçenlerde Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın 'İnşaatı değil sanayiyi destekleyeceğiz' yönünde yaptığı açıklamayı Ali Ağaoğlu kınamıştı. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısında, 'Bugüne kadar inşaat sektörüne ne destek verdiniz? İnşaat kendi kaynağını üreten bir sektördür. Ama Türkiye'de üreten her zaman maalesef cezalandırılmıştır' demişti. Hükümetin böyle bir yaptırımı yoktur. Hükümet her konuda vatandaşa destek vermeye devam ediyor. Başbakan Yardımcısı Babacan, sadece orada insanların sanayiye ve üretime daha çok yatırım yapmasını, ülke ekonomisine katma değer katmalarını istemişti. Ali Ağaoğlu konuyu tamamen yanlış anladı. Söylenenleri yanlış değerlendirdi. Bu sektörde bir sıkıntı yoktur. Türkiye'de bir güven ortamı var. İstikrar ortamı var. İstikrar sürdüğü sürece zaten bir problem yok. İnşaat sektörü yurt dışında da güzel gidiyor. Geçenlerde bizim Türkmenistan'dan misafirlerimiz geldi. Orada da en büyük projeleri Türk müteahhitler yapıyor. Ülkemizde ki müteahhitler de çok başarılı" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım'dan Ali Ağaoğlu'na Sitem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement