Yıldırım'dan Bakan Yıldız'a Kastamonu Pastırması - Son Dakika
Yerel

Yıldırım'dan Bakan Yıldız'a Kastamonu Pastırması

Yıldırım\'dan Bakan Yıldız\'a Kastamonu Pastırması

CHP 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a Taşköprü Sarımsağı, Kastamonu Pastırması ve yöresel çekme helva hediye etti.

01.12.2014 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Taşköprü Sarımsağı, Kastamonu Pastırması ve yöresel çekme helva hediye etti.

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Kastamonu Havalimanından İstanbul'a gitmek isteyen CHP 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile bir araya geldi. Bakan Yıldız ile bir süre görüşen Mehmet Yıldırım, Kastamonu'nun sorunlarını dile getirerek destek istedi. Yıldırım, Taşköprü sarımsağından helvasına ve pastırmasına kadar Kastamonu'nun tüm yöresel tatlarını tanıtmaya kararlı olduğunu belirterek, "Özellikle Kayserili olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız'a Kastamonu Pastırması hediye ettim. Kayseri Pastırması ile ünlü olabilir ancak Kastamonu Pastırması'nın yerini ve tadını hiçbir yerin pastırması tutmaz" dedi.

Bakan Yıldız, kendisine Taşköprü sarımsağı, çekme helva ve Kastamonu pastırması hediye eden Yıldırım'a teşekkür ederek, Kastamonu'nun sorunlarını bildiklerini ve çözümü noktasında da çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ayrıca Bakan Yıldız, Kastamonu Pastırmasından tadarak, tadının çok güzel olduğunu ve beğendiğini kaydetti.

Bakan Yıldız'ın dışında Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile de görüşen Mehmet Yıldırım, Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi'nin son durumunu değerlendirdi. Kastamonu Tıp Fakültesinin tamamlanması ve hizmete açılabilmesi için TOKİ yönetimiyle yapılmasını gerektiğini Bakan Müezzinoğlu'na ilettiğini söyleyen Yıldırım, "Sağlık Bakanımız Müezzinoğlu, durumu inceleyeceğini ve gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Ayrıca Bakanımız, konunun son durumunu Hacettepe Üniversitesi rektörü ile görüşeceğini belirtti" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım'dan Bakan Yıldız'a Kastamonu Pastırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement