Yıldırım'dan Hakemlere: Hepiniz G.Saray'ın Köpeği Olmuşsunuz - Son Dakika
Spor

Yıldırım'dan Hakemlere: Hepiniz G.Saray'ın Köpeği Olmuşsunuz

Yıldırım\'dan Hakemlere: Hepiniz G.Saray\'ın Köpeği Olmuşsunuz

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor maçının devre arasında hakeme ağır sözler söyledi, "Şampiyon olamazsak hesabını sorarım." dedi.

15.02.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olaylı Sivasspor- Fenerbahçe maçının ardından Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına inerek hakem Yunus Yıldırım'a bazı sözler sarf ettiği belirtilmişti. Aziz Yıldırım'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 90 gün ceza almasına yol açan sözler ortaya çıktı.

Sivasspor-Fenerbahçe maçının temsilci raporuna Vatan gazetesi ulaştı. Raporda şu ifadelere yer verildi:

"Hakemler ve sporcuların soyunma odaların girmek üzere sahadana ayrılmalarına müteakiben, hakem her iki soyunma odası, gözlemci ve temsilci odalarının bulunduğu yere girdiğimde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu ile birlikte koridorun ortasında, hakem soyunma odasına 6 metre uzaklıktaki Yıldıray Arslan'a hitaben;

"ŞAMPİYON OLAMAZSAK HESABINI SORARIM"

"Söyle onlara adaletli yönetsinler, ayıp adaletli olsunlar, eliyle alıyor penaltıyı vermiyor, bizim çoçuğa kırmızı kart gösteriyor. Bu sene şampiyon olmazsak bunun hesabını sorarım. Söyle kendisine, bu Yunus Yıldırım'a ayıp denen bir şey var. Eliyle topu alıyor vermiyorsunuz penaltıyı, ondan sonra bizim o çocuğa kırmızı kart gösteriyor. Ayıp yani.

"PENALTI VERMİYORSA HAKEMLİĞİ BIRAKSIN"

Bak beni kızdırtmasınlar ha, biz bir şey istemiyoruz adaletli olsun, doğru idare etsin gitsin. Penaltı vermezmiş, vermezse hakemliği bırakıp gitsin. Öyle şey olur mu ya. Eliyle alıyor armut gibi alıyor ya. Duysun diye söylüyorum ben. Ayıp ya eliyle alıyor topu, penaltıyı vermiyor bizim çocuğa kırmızı kart gösteriyor.

"HEPİNİZ GALATASARAY'IN KÖPEĞİ OLDUNUZ"

Adaletli idare etsinler biz hiç kimseden bir şey beklemiyoruz" demiş arkasını dönerek Fenerbahçe A.Ş. soyunma odasına giderken " Galatasaray'ın köpeği oldunuz hepiniz be" demiş ve Fenerbahçe A.Ş. soyunma odasına girmiştir. Bu konuşma esnasında Mahmut nedim Uslu'da müsabaka hakemlerine yönelik olarak "Terbiyesizler duysun" demiş ve soyunma odasına girmeyerek, koridorda kalmıştır.

"MAÇ SATIYORLAR AYIP"

Fenerbahçe A.Ş. Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulüp Yöneticisi Mahmut Nedim Uslu ile birlikte soyunma odalarının koridor ortasına gelerek "Ben bir sene hapis yattım, iki buçuk sene daha yatacağım. Bunlar için mi yatıyorum, ayıp maç satıyorlar ayıp" demiş, o sırada Mahmut Nedim Uslu, "Olan penaltıyı vermiyor, değmeden adamı atıyor, sırıtmasın bir de sırıtıyor." demiş, Aziz Yıldırım ise "Penaltıyı çalarak, çıkmasın sahaya iptal etsin maçı, ayıp denen bir şey var" demiş."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yıldırım'dan Hakemlere: Hepiniz G.Saray'ın Köpeği Olmuşsunuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • RASİM OZAN KÜTAHYALI: HAYDAAAAAAAAAAAA BEN BU ADAMA YAŞINDAN DOLAYI HAPSE GİRMESİN DERDİM YAZIK DERDİM.AMA ARTIK DEMİYORUM GİRDE TÜRK FUTBOLU HATTA FENERBAHÇEDE SENDEN KURTULSUN .İİCE ZIRVALAMAYA BAŞLADI BU ADAM 31 23 Yanıtla
  • ALİ: Bu ahlaksızlıktır ya insanlara köpek diyecek kadar ufalmış bu kendini bilmez adam yokmu bunu mahkemeye veren bir türk vatandaşı olarak içime sindiremiyorum bu köpek kelimesini 31 21 Yanıtla nevar nevar: az bile söylemiş. bile bile yapılmış bişi ne peki. 0 0
  • SENİ ŞİKECİ SENİ: TÜRKİYEDE ADALET OLSA SENİN 460 YIL HAPİS YATMAN GEREGİRDİ YAPTIKLARINDAN DOLAYI SENİN İÇİN KANUN DEĞİŞTİRDİLER 6.5 YILA İNDİ BU KADARLA KURTULDUĞUNA DUA ET SEN BU YAPTIĞIN KONUŞMAYI YURT DIŞINDA YAPSAN ÖMÜR BOYU HAPİS YATARSIN VEDE KONUŞAMASSIN YETER BE İNSANLARI SUÇLAMAK BU KADAR KOLAYMI SENİN BÜTÜN YAPTIKLARIN MAHKEMELERCE TESCİL EDİLDİ YIKIL GİT ARTIK TÜRK FUTBOLUNUN SIRTINDAN BIKTIK ARTIK SENİN SAÇMALIKLARINDAN 28 24 Yanıtla
  • TUFAN OK: BU ZAVALLIYI BİRISİ DUR DESİN KAFAYI YEMİŞ UKALA 31 19 Yanıtla
  • galata saray: üzülme birgün sen de olursun.... 36 8 Yanıtla
  • Türkiyeli: Caner yerde yatan futbolcuyu tekmeledinde ne kırmızı ne sarı vardı niye eskişehirin hakkı yeniyor demedin. Evet fbnin penaltısı verilmedi. K.paşa g.birliği k.erciyesin penaltılarıda verilmedi hepsi fb lehine bitti o zaman niye sesin çıkmadı 34 10 Yanıtla ALİ: MADEM ÇOK DOĞRUSUNUZ DOĞRULUKTAN BAHSADİYORSUNUZ DERHAL TÜRKİYE KUPASI MAÇINDA ESKİŞEHİRSPOR UN ATTIĞI GOLÜ HAKEM VERMEDİ BİZ GOL İLE ADAMLARA HAKSIZ YERE ELEDİK DEYİN VE KUPAYI DERHAL ESKİŞEHİRSPORA VERİN BİZDE SİZE İNANALIM VEDE ARKANDA DURALIM YOKSA KONUŞTUĞUN TEK BİR KELİMEYE İNANDIRAMASSIN HİÇ KİMSEYİ 0 0 ALİ: CANERİN EN AZ 14 MAÇ CEZA ALMASI GEREKİRDİ AZİZİN TAM O POZİSYONDA ŞEKERİ YÜKSELDİĞİ İÇİN POZİSYONU GÖREMEDİ ONUN İÇİN KONUŞMADI TELEFONA ÇOK MERAKLI EGEMENİ SORMUŞTU CANERİN VURDUĞUNUDA ACABA SORMAK AKLINA GELMEDİMİ YALANIN BU KADARIDA PES DOĞRUSU BU KADAR YALAN KONUŞUPTA İNSANLARIN İÇİNDE NASIL HALA KONUŞUYOR BUADAM BİRİ ÇIKSINDA SUSTURSUN YETER ARTIK FENERİ NE HALLERE DÜŞÜRDÜ 0 0
  • VOLKAN.yılmaz: VAKİTSİZ. ÖTEN HOROZ GİBİSİN. BE ADAM. FENERİ. REZİL ETTİN DÜNYAYA. 34 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement