Yıldırım'dan 'Zirve' Yolculuğu - Son Dakika
Yerel

Yıldırım'dan 'Zirve' Yolculuğu

Yıldırım\'dan \'Zirve\' Yolculuğu

Yıldırım Belediyesporlu dağcılar, Atatürk Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tırmanış yarışmalarına zirveye ambargo koydu.

13.11.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesporlu dağcılar, Atatürk Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tırmanış yarışmalarına zirveye ambargo koydu.

Sporun her dalında elde ettikleri başarılarla adından söz ettiren Yıldırım Belediyespor, tırmanış müsabakalarında da rakip tanımadı. Atatürk Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tırmanış yarışlarında küçük bayanlarda Begüm Çatak 1'inci, Fatma Nur Dağlar 2'inci olurken, küçük erkeklerde Halil İbrahim Dağlar 2'inci oldu. Büyük bayanlarda ise Aylin Maltaş 4'üncü, büyük erkeklerde Uğur İlerigelen 2'inci, Mustafa Onur Çatak da 3'üncü olarak takım halinde önemli bir başarıya imza attı.

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yarışmalarda 4 kategoride de kürsüye çıkan sporcularımızı kutluyorum. 'Spor Şehri Yıldırım' hedefiyle yaptığımız yatırımların semeresini toplamaya devam ediyoruz. Bir buçuk sene gibi bir sürede ilçemize yüzlerce madalya getiren Yıldırımlı sporcular, gençlerimize gerekli imkanlar verildiğinde yapabileceklerinin en güzel göstergesi. Yıldırımlı sporcuların adlarını ulusal ve uluslararası şampiyonaların yanı sıra yerel organizasyonlarda da sıkça duyurmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım'dan 'Zirve' Yolculuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement