Yıldırım Demirören: Başbakan Halk Adamıdır - Son Dakika
Spor

Yıldırım Demirören: Başbakan Halk Adamıdır

Yıldırım Demirören: Başbakan Halk Adamıdır

TFF Başkanı Demirören, "Sayın Başbakan'a ulaşamayan varsa bana söylesin" diyen Hacıosmanoğlu'na "Başbakan halk adamıdır" yanıtını verdi.

22.07.2014 08:01  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara’da dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu olağan mali genel kuruluna “Beyefendi” polemiği damgasını vurdu.

HACIOSMANOĞLU: BAŞBAKAN'A ULAŞAMAYANLAR VARSA BANA SÖYLESİN

205 delegenin katılımıyla açılan genel kurulda gündemdeki 19 madde bir saat içinde görüşülürken, dilek ve temenniler bölümünde söz alan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Beyefendinin adını kullanan bazı simsarlar var. Eğer Sayın Başbakan’a ulaşamayan varsa bana söylesin, ben dileklerini kendisine iletirim” ifadelerini kullandı.

HACIOSMANOĞLU: ADALETSİZLİK AYNEN DEVAM EDİYOR

Salonda bir anda gerginliğe yol açan ve divan başkanı Mesut Hoşcan’ın, “Lütfen cevap hakkı doğuracak ifadeler kullanmayalım” şeklindeki uyarısına karşın sert ifadelerini sürdüren Hacıosmanoğlu, “Buradan baktığınız zaman Türk futbolunda her şey süt liman. Bir yıl önce bu kürseden bu düzenin değişmesi gerektiğini söyledim. Değişen bir şey yok. Adaletsizlik aynen devam ediyor. Bunu değiştirmenin zamanı geldi. Adil ve adaletli bir yönetim gerek. Bugün böyle bir federasyon yok. Kim suç işledi ise cezasını çekmeli. Sayın Başbakanımızın yanında dolaşan simsarlar kendisinin adını kullanarak, ‘Beyefendi şöyle istiyor’ diyorlar. Ben bir süre önce bizzat sordum. ‘Ben bu işlerin içinde yokum’ dedi. Başkan vekili sayın Servet Yardımcı bizi Başbakan’a şikayet ediyor. Acaba Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli’yi de şikayet ettiler mi? Başkan vekili tarafsız olmalıdır. Burada Trabzonspor’un emeği çalınmıştır. Türk futbolunu kirletenleri koruyorsunuz. Namusum ve şerefim üzerine söylüyorum, Trabzonspor’un şike yaptığı tespit edilsin bizzat ben federasyona giderek gereğinin yapılmasını isteyeceğim” dedi.

DEMİRÖREN: BAŞBAKANIMIZ HALK ADAMIDIR

Hacıosmanoğlu’na yanıt ise kapanış konuşması için kürsüye çıkan Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’den geldi. Demirören, kendi federasyonlarının Anadolu kulüplerinin tamamını temsil ettiğini belirtirken, “Biz bir aileyiz. İçimizden birinin canı yanarsa bizim de canımız acır. Sayın Başbakanımız halk adamıdır. Sokaktaki simitçi de, garson da, sıradan bir vatandaş da kendisine ulaşabilir. Başbakanımızın köprüye ihtiyacı yoktur” karşılığını verdi.

Demirören gelecek yıl seçim yapılacağını da hatırlatarak, “Demirören federasyonundan memnunsanız desteklerseniz. Türkiye kadar demokratik bir ülke yok, herkes aday olabilir. Bizler Anadolu çocukları olarak her takımın arkasında olacağız. Kurullarımızda Anadolu kulüplerinden arkadaşlarımız var. Futbol, Anadolu ve büyük kulüpler diye ayrılmaz. Hepimiz Türk futbolu için mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yıldırım Demirören: Başbakan Halk Adamıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • URFALI: YALAKALIK YAPIYO Kİ YAPTIGI PİSLER ORTAYA ÇIKMASIN AZIZ YILDIRIM BIRLIKTE YAPTIKLARI PİS 16 4 Yanıtla
  • 1453 kartalları: DEVLETI EMİR KOMUTASINDAN KURTARDI HALKIN HIZMET MEKANIZMASINA ÇEVİRDİ. . . BUNU KÜÇÜCÜK BEYNİNİZE YAZIN ÇAPULCU GEZİ ZEKALILAR 5 14 Yanıtla
  • guzelizmir: Basbakanin halk adamligi, , babani hungur hungur aglattigindan mi geliyor acaba? 17 2 Yanıtla
  • BİRBİLEN: ÖNCEKİ HÜKÜMETLER NASIL OLDU DA DEVLET MALLARINI SATIP DA BİR KISMINI HİZMETE ÇEVİRMEYİ AKIL EDEMEDİLER HAYRET DOĞRUSU. . HALK ADAMI BU OLSA DEMEK. . 10 6 Yanıtla
  • fenerbahçem: sahte kabadayı yanıyor yanıyor ama amacı ne o da bilmiyor. . . . 4 9 Yanıtla
  • ARABACI: YUH ARTIK YAVAŞŞŞŞ. YAĞDANIĞIN DA BU KADARI PES VALLA 10 0 Yanıtla
  • ATARSIN TABİKİ: seni yalaka şakşakcı seni bir gecede seni TFF başkanı yaptı seni gidi yağcı seni ulan insanda biraz omurga olucak biraz kişilik olucak biraz dik duruş olucak senin gibi daha n şakşakcılar var n ezikler var n onursuzlar var çünki sizde korku ve telaş var senden hiç bişi olmaz tüpçü yönettiğin başkanlığıda görüyoruz tüm takım taraftarları bir birine düşman oldu bunları siz yaptınız. 7 0 Yanıtla

Advertisement