Yıldırım Demirören KKTC'de - Son Dakika
Spor

Yıldırım Demirören KKTC'de

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki heyeti kabul etti.

17.02.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Eroğlu'nun davetlisi olarak Ada'ya gelen Demirören'in yanı sıra kabulde Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı, Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz da hazır bulundu.

EROĞLU: "FIFA NEZDİNDE ENGELLEMELER VAR"

Cumhurbaşkanı Eroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Demirören ve ekibini KKTC'de görmekten duyduğu memnuniyeti ve Kıbrıs'ta da Türkiye'de olduğu gibi herkesin futbola meraklı olduğunu dile getirdi. Eroğlu, TFF ile KTFF ilişkilerinin FIFA nezdinde engellemelerle karşılaştığına dikkat çekerek, Türkiye'de federasyon başkanlığı yapmanın zorluklarına değindi.

DEMİRÖREN: "BURANIN SORUNLARINI KENDİ SORUNUMUZ GİBİ GÖRÜYORUZ"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise Kıbrıs'taki futbolun sorunlarına çözüm aradıklarını, birincil amaçlarının KKTC'nin FIFA nezdinde tanınmasını sağlamak olduğunu söyledi. Federasyon olarak yapıcı neticeler alma amacında olduklarını ifade eden Demirören, "Buranın sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüyoruz" şeklinde konuştu.

Demirören bir soruya karşılık, "Muhakkak sorun çözülecek ama ne şekilde çözülürse çözülsün FIFA'nın kuralları çerçevesinde çözülecek" ifadelerini kullandı. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yıldırım Demirören KKTC'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement