Yıldırım Demirören'le Melo Tokalaşacak mı - Son Dakika
Spor

Yıldırım Demirören'le Melo Tokalaşacak mı

Yıldırım Demirören\'le Melo Tokalaşacak mı

Geçmişte Yıldırım Demirören ile Melo arasında yaşanan 'tokalaşma' gerginliğinden dolayı TFF adına kupayı Başkan Vekili Servet Yardımcı verecek.

28.05.2015 10:57  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve 30 Mayıs Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da kupasına kavuşacak olan Galatasaray'ın kupasını TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı'nın vereceği ortaya çıktı.

DEMİRÖREN KUPA TÖRENİNE KATILAMAYACAK

Sporx.com'da yer alan habere göre; geçmişte Yıldırım Demirören ile Felipe Melo arasında yaşanan 'tokalaşma' gerginliğinden dolayı TFF adına kupayı kimin vereceği merak konusu olurken, Başkan Demirören'in yurt dışındaki bir programdan dolayı kupa törenine katılamayacağı öğrenildi.

KUPAYI SERVET YARDIMCI VERECEK

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve ekibi, FIFA seçimleri için Zürih'e giderken, Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın cumartesi günü öğle saatlerinde Türkiye'ye dönerek akşam 20.30'da TT Arena'da yapılacak törende Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını teslim edeceği belirtildi.

NELER YAŞANMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Brezilyalı yıldız, Beşiktaş maçında yaptığı danslı sevinç gösterisi nedeniyle kendisi için, "Galatasaray'dan gönderilmeli" yorumunu yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den, adeta rövanş almıştı. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Eskişehir'i tek golle yıkan ve kupayı kazanan Sarı-Kırmızılı ekipte, tören sırasında Demirören'in karşısına çıkmıştı. Ancak Felipe Melo, Galatasaray'a kupa veren Demirören'in elini sıkmayarak tepkisini göstermişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yıldırım Demirören'le Melo Tokalaşacak mı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Salih Has: Melo da adam muamelesi görüyor ya. Peh peh 2 3 Yanıtla

Advertisement