Yıldırım Düşen Evde Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Düşen Evde Yangın Çıktı

Yıldırım Düşen Evde Yangın Çıktı

Isparta Yalvaç'ta yıldırım düşmesi nedeniyle bir evde çıkan yangın, maddi hasara neden oldu.

10.09.2014 11:19  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede etkili olan sağanak yağış nedeniyle 4 katlı bir apartmanın yakınlarına yıldırım düştü. Yıldırım apartmanın zemin katında yangına neden oldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Yalvaç Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri geldi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yalvaç Devlet Hastanesi'nde teknisyen olarak görev yapan 50 yaşındaki Bayram Aktürk ve ailesinin oturduğu evde maddi hasar meydana geldi.

KAPI ARALANINCA HERŞEY ALEV ALDI

Olay sırasında evin mutfağında eşi ve kızıyla çay içtiğini belirten Bayram Aktürk, Dışarıda yağmur yağıyordu. Bir anda şimşek çakması sonucu bir gürültü duyduk. Mutfaktan salona çıktığımda yatak odası tarafından duman geldiğini görüp kapıyı açtım. Kapı aralanınca bir anda her şey alev aldı. Sigorta panosuna koştum ateş gibi olmuştu. Hemen itfaiyeye haber verdik. Evdeki tüm ampuller patladı, yatak odası tamamen yandı dedi.

YILDIRIMDAN SONRA DUMAN YÜKSELDİ

Mahalle sakinleri de yıldırım düşmesinin ardından evden duman yükseldiğini, itfaiyenin erken müdahalesi sonucu yangının büyümeden söndürüldüğünü söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldırım Düşen Evde Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement