Yıldırım Düşmesi Sonucu Ormanlık Alanda Yangın Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Düşmesi Sonucu Ormanlık Alanda Yangın Çıktı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Olay yerinden görüntüler - Çanakkale'de yıldırım düşmesi sonucu ormanlık alanda yangın çıktı Lapseki'ye bağlı Gökköy köyü Kumtepe mevkisinde yıldırım düşmesi sonucu yaklaşık iki dönümlük ormanlık alan yandı.

08.06.2016 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Olay yerinden görüntüler - Çanakkale'de yıldırım düşmesi sonucu ormanlık alanda yangın çıktı

Lapseki'ye bağlı Gökköy köyü Kumtepe mevkisinde yıldırım düşmesi sonucu yaklaşık iki dönümlük ormanlık alan yandı.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne yangın kulesinden gelen duman ihbarını değerlendiren bölge müdürlüğü ekiplerinin yangına müdahale etmesiyle, yangın kısa zamanda kontrol altına alındı.

Yangına bir helikopter ve bir dozerin yanı sıra, Lapseki, Çardak, Umurbey ve Çanakkale merkez başta olmak üzere çevre ilçelerden yangın söndürme araçlarının müdahale ettiğini söyleyen Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, "Ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonrasında çıkan bir yangın olduğunu tahmin ediyoruz çünkü yıldırımın düştüğü ağacı gördük. Ormanlık alan ve rüzgar da var. Çok şükür ekiplerimizin zamanında müdahalesiyle yangın kısa zamanda kontrol altına alındı. Tahminen iki bin metre kadar alanda yangın meydana geldi. İnşallah büyük yangınlar yaşamayız. Artık yangın mevsimine girmiş bulunuyoruz, vatandaşlarımızdan açık alanlarda ateş yakmamalarını özellikle rüzgarlı havalarda hiç yakmamalarını istiyor bu konuda ilgi gösteren herkse çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yıldırım Düşmesi Sonucu Ormanlık Alanda Yangın Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yıldırım Düşmesi Sonucu Ormanlık Alanda Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement