Yıldırım: "Gerçek Bir Vefa Örneği Bu Kongrede Bir Kez Daha Yaşanmıştır" - Son Dakika
Politika

Yıldırım: "Gerçek Bir Vefa Örneği Bu Kongrede Bir Kez Daha Yaşanmıştır"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi Binali Yıldırım'ın gelişi teşekkür konuşması Yıldırım'ın kongredeki kişileri selamlaması Yıldırım'ın vatandaşları tokalaması ve fotoğraf çektirmesi AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi Genel Başkan Yıldırım: (2) "Türkiye için, milletimiz için eserler üretmeyenler, hizmet yapmayanlar çoktan tarih sayfalarında yerlerini aldılar.

22.05.2016 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi

Binali Yıldırım'ın gelişi teşekkür konuşması

Yıldırım'ın kongredeki kişileri selamlaması

Yıldırım'ın vatandaşları tokalaması ve fotoğraf çektirmesi AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi

Genel Başkan Yıldırım: (2)

"Türkiye için, milletimiz için eserler üretmeyenler, hizmet yapmayanlar çoktan tarih sayfalarında yerlerini aldılar. AK Parti'nin adı ise tarihteki yerini, bu ülkenin dağ gibi sorunlarını dağ gibi çözümlere dönüştüren parti olarak aldı, alacak"

"Bu kongre, bizim ne kadar büyük, ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Gerçek bir vefa örneği bu kongrede bir kez daha yaşanmıştır"

AK Genel Başkanı Binali Yıldırım, "Türkiye için, milletimiz için eserler üretmeyenler, hizmet yapmayanlar çoktan tarih sayfalarında yerlerini aldılar. AK Parti'nin adı ise tarihteki yerini, bu ülkenin dağ gibi sorunlarını dağ gibi çözümlere dönüştüren parti olarak aldı, alacak." dedi.

Yıldırım, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçildikten sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, salonun hazırlanmasında emeği bulunanlara, teşkilat üyelerine, Çankaya İlçe Seçim Kuruluna, Divan Başkanı Bekir Bozdağ ve divan üyelerine teşekkür etti ve örnek bir kongre gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yıldırım, Türkiye'nin bütünlüğü, bağımsızlığı, milletin huzur ve güvenliği için sınır kapılarında, Güneydoğu'da gece gündüz çalışan güvenlik kuvvetlerine de teşekkür etti.

Kendisine ve partisine duyulan güvenden ötürü şükranlarını dile getiren Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ya Rabbim bu topraklarda yaşayan bir kardeşimin dahi gönlünü kıracak hizmetlerden bizleri muhafaza eyle. Rabbim, bizlere gönüller yaparak hizmet etmeyi nasip eyle. Bu kongre, bizim ne kadar büyük, ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Gerçek bir vefa örneği bu kongrede bir kez daha yaşanmıştır. Türkiye için, milletimiz için eserler üretmeyenler, hizmet yapmayanlar çoktan tarih sayfalarında yerlerini aldılar. AK Parti'nin adı ise tarihteki yerini, bu ülkenin dağ gibi sorunlarını dağ gibi çözümlere dönüştüren parti olarak aldı, alacak."

Büyük Türkiye ailesi hedefi için çekirdek ailesini ihmal edebileceğini ifade eden Yıldırım, bu nedenle de eşi ve çocuklarına kendisine gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür etti.

Daha nice büyük kongreleri her geçen gün artan heyecan ve coşkuyla kutlama temennisinde bulunan Yıldırım, kongrenin ülkeye, millete, AK Parti'ye ve Türk-İslam dünyasına hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Genel Başkan Yıldırım, konuşmasının ardından partililerin yanına giderek öz çekim yaptı. Kongre, Yıldırım'ın konuşmasının ardından tamamlandı.

(Bitti)

Yıldırım: "Gerçek Bir Vefa Örneği Bu Kongrede Bir Kez Daha Yaşanmıştır"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yıldırım: 'Gerçek Bir Vefa Örneği Bu Kongrede Bir Kez Daha Yaşanmıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement