YILDIRIM Karla Mücadele Ediyor - Son Dakika
Güncel

YILDIRIM Karla Mücadele Ediyor

YILDIRIM Karla Mücadele Ediyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kar yağışının bu sene beklenenin üzerinde etkili olduğunu belirtti.

19.02.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kar yağışının bu sene beklenenin üzerinde etkili olduğunu belirterek, "Ekiplerimiz gece-gündüz yol açma çalışması yapıyor. Daha ulaşılabilir bir Yıldırım için karla mücadele ediyoruz" dedi.

Yıldırım Belediyesi, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan caddeleri iş makineleri ve kar küreme araçlarıyla ulaşıma açıyor. Başkan Edebali, ekiplerin 7/24 çalıştığını belirterek, "Yıldırım Çözüm Merkezi'ne gelen talepleri de dikkate alarak kapanmış yolları en kısa sürede açıyoruz. Zorlu kış şartlarıyla mücadelemiz en yoğun şekilde devam ediyor. Özellikle yüksek kesimlerde bulunan 75. Yıl, Kaplıkaya, Değirmenlikızık, Akçağlayan, Zümrütevler, Teleferik, Teferrüç, Yenimahalle, Musababa ve Mollarap mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesini sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

YILDIRIM'DA BEYAZ SEFERBERLİK

Yıldırım Belediyesi'nin kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için seferber olduğunun altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Son yılların en yoğun kar yağışı beklentisi üzerine oluşturduğumuz 213 personel ve 41 araçlık acil müdahale ekiplerimiz Yıldırım'ın her noktasında çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler; tuzlama robotları, JCB kar küreme araçları, yükleyici iş makinesi ve greyderler ile kapanan yolları açıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı kar ekibi ise 13 adet açık kasa araç, bir adet kepçe ile tuzlama ve kar temizlemede çalışıyor. Ekiplerimiz bölgeye gelene kadar vatandaşlarımızın kullanması için tepe bölgelerdeki muhtarlıklarımıza tuz torbaları teslim ettik" ifadelerini kullandı. Başkan Edebali, vatandaşların etkili kar yağışından kaynaklanan şikâyetlerini 4441602 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi'ne iletebileceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel YILDIRIM Karla Mücadele Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement