Yıldırım: PKK'nın Marifeti Olduğuna Dair Tereddütümüz Yok - Son Dakika
Güncel

Yıldırım: PKK'nın Marifeti Olduğuna Dair Tereddütümüz Yok

Başbakan Yıldırım, Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "PKK terör örgütünün marifeti olduğuna hiçbir tereddütümüz yok." dedi.

11.12.2016 14:39  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım Haseki hastanesini ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldırım açıklamasında "Kesin bilgimiz olmasa da saldırıyı büyük ihtimalle PKK yaptı" dedi.

"PKK MARİFETİ OLDUĞUNA HİÇBİR TEREDDÜTÜMÜZ YOK"

Başbakan Binali Yıldırım, basın mensuplarının 'Saldırıyı hangi örgütün yaptığı' yönündeki sorusuna şu cevapı verdi:

"Bu konu tabii ki soruşturuluyor ama büyük bir ihtimalle, hemen hemen bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduğuna hiçbir tereddütümüz yok. Hangi örgütten gelirse gelsin, insanın canına, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe kasteden bütün örgütler bizim için aynı derecede alçaktır, mücadele edilecek güruhlardır."


"BÜTÜN ALÇAKLIKLARINI ORTAYA KOYUYORLAR"

Özellikle ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine yönelik, terörle mücadele kapsamında yaptığımız çalışmaların netice verdiği bugünlerde bu saldırı elbette bir anlam taşıyor. Taşıdığı anlam çok açıktır; ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kasteden, artık çaresizlik içerisindeki terör örgütleri, ses getirmek için bütün alçaklıklarını ortaya koyuyorlar. Ne yaparsa yapsınlar bu millet, aziz Türk milleti büyük bir millettir. 15 Temmuz'da nasıl alçak FETÖ örgütüne dersini verdiyse bundan böyle de PKK'sı, PYD'si, YPG'si, FETÖ'sü, DHKP-C'si, ne kadar örgüt varsa bunların kökünü kazıyacak irade de vardır güç de vardır."

Yıldırım: PKK\'nın Marifeti Olduğuna Dair Tereddütümüz Yok
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yıldırım: PKK'nın Marifeti Olduğuna Dair Tereddütümüz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement