Yıldırımlı Muhtarlar Kültür Gezilerinde - Son Dakika
Güncel

Yıldırımlı Muhtarlar Kültür Gezilerinde

Yıldırımlı Muhtarlar Kültür Gezilerinde

Yıldırım Belediyesi Muhtarlar Derneği, kültür gezileri düzenlemeye devam ediyor.

03.08.2015 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mart ayında Çanakkale Savaşlarının yıldönümünde Çanakkale'ye giderek şehitlikleri ziyaret eden Yıldırımlı muhtarlar ve vatandaşların son gezi noktaları İstanbul ve Konya oldu. Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı ve Güllük Mahallesi Muhtarı İsmail Eroğlu'nun da içinde olduğu organizasyonda Karapınar, Sinandede, Musababa, Ertuğrulgazi ve Şükraniye muhtarları ile bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı yakaladı. Ayasofya ve Sultan Ahmet gezisi sonrası tekne ile boğaz turu da atan kafile, Panaroma 360 müzesini de gezerek İstanbul'un fethini 3 boyutlu izledi. Sinandede, Davutdede ve Ortabağlar muhtarları ve bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar ise Konya gezisinde bir araya geldi. Mevlana Türbesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Bilim Merkezi ve yeni stadyumu gezen kafile şehir turu yaparak profesyonel rehberlerden de bilgi aldı.

MUHTARLARDAN EDEBALİ'YE TEŞEKKÜR

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı ve Güllük Mahalle Muhtarı İsmail Eroğlu, gezilerden bütün muhtarların ve katılan vatandaşların memnun kaldığını belirterek, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ilçedeki tüm muhtarlar adına teşekkür etti. Tarihi mekanlara yapılan ziyaretler ve diğer programlarla şehrin daha yakından tanınmasını amaçladıklarını kaydeden Erdoğu, bu tür kültür gezilerinin artarak devam edeceğini de söyledi.

EDEBALİ: YILDIRIM BELEDİYESİ DESTEĞE HAZIR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, "Belediyemiz tarafından kültürel belediyecilik hizmetleri kapsamında bu tür kültür gezilerine gereken desteği vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Böylece halkımız, Türkiye'nin kültürel zenginliklerini yakından görme fırsatı yakalıyor. Gerek, muhtarlarımızın organizasyonunda, gerekse okul gezilerinde ya da vatandaşlarımızın kendileri bir araya gelerek düzenledikleri gezilerde Yıldırım Belediyesi olarak her türlü imkanı sağlamaya hazırız. Tarihi ve kültürel pek çok zenginlik barındıran Yıldırım'a da gelmek isteyen yerli ve yabancı bütün turistlere de kapımız her zaman açık" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırımlı Muhtarlar Kültür Gezilerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement