Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası

Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası

Samsun’da düzenlenen ‘Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası’nın galibi Muğla Yalıkavak Belediye Spor’u 37-25 yenen Ankara 1910 Spor Kulübü oldu.

21.06.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da düzenlenen 'Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası'nın galibi Muğla Yalıkavak Belediye Spor'u 37-25 yenen Ankara 1910 Spor Kulübü oldu.

16 Haziran tarihinde başlayan 'Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası' bugün Canik Atatürk Spor Salonu'nda oynanan iki maçla son buldu. Şampiyonanın final maçında Ankara 1910 Spor Kulübü, Muğla Yalıkavak Belediye Spor'u 37-25 yenerek 16 takım arasından şampiyon oldu. Şampiyonada Samsun'u temsil eden Samsun Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, üçüncülük maçında 1453 Üsküdar Spor'a 32-26 yenilerek turnuvada dördüncü oldu.

Şampiyonada ilk dörde giren takımlara, federasyon yetkilileri ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt tarafından kupa ve madalya verildi. Final karşılaşmasında Ankara 1910 Spor Kulübü yardımcı antrenörü Saima Geyik seyircilere ayrılan bölümden sporcuları sürekli olarak hırslı bir şekilde uyarması dikkat çekti.

Şampiyonanın Samsun'da düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt, "Turnuvada sanırım ufak tefek bazı sıkıntılarımız oldu. Ama şunu bilin ki hentbol, Türkiye'ye sevdirilecekse bu sizin gibi sporcular sayesinde olacaktır. Sizin bu gayretlerinizle hentbol sporunda uluslararası arenalarda da Türkiye'yi temsil edeceğinize inanıyorum" dedi.

Şampiyon olan Ankara 1910 Spor Kulübü hentbolcuları müsabakanın bitiş düdüğünün ardından sahanın ortasında kupayla poz verip Ankara'nın bağları şarkısında oyun oynadılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yıldız Bayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement