Yıldız'dan, Deniz Baykal'a: "80 Milyondan Özür Dilenmeli" - Son Dakika
Politika

Yıldız'dan, Deniz Baykal'a: "80 Milyondan Özür Dilenmeli"

Yıldız\'dan, Deniz Baykal\'a: "80 Milyondan Özür Dilenmeli"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın anayasa değişiklik paketi ile ilgili sözlerini değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, "80 milyondan özür dilenmeli" dedi.

17.03.2017 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın anayasa değişiklik paketi ile ilgili sözlerini değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, "80 milyondan özür dilenmeli" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Kayser Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Belsin ve Eskişehir Bağları Emniyet Hizmet Binalarının temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldız şunları söyledi:

"Bir kısım muhalefetteki politikacılar yoku paylaşmaya çalışıyorlar. Şuanda konuşmasını şaşkınlıkla karşıladığımız Sayın Baykal'ın konuşmasında olduğu gibi. Biz hiçbir şekilde din üzerinden, manevi değerlerimiz üzerinden politika yapılmasını doğru bulmuyoruz. Geçen hafta yurtdışında 5 ayrı ülkede konuşma yaparken arkadaşlarımızdan bir tanesinin teklifi şu oldu. 'Bir caminin mütemmim bir cüzü olan yerde vatandaşlarımız toplanmış onunla alakalı konuşabilir miyiz?' dedi. Ben o ortamda konuşmanın doğru olmadığından bahsederken hepimiz için alemlere rahmet olarak yaratılan ve yaratılma vesilemiz olan Peygamber efendimizle ilgili bir mübalağalı ifade kullanacağım diye hiç yakışmayan ve hiçbir şekilde kimsenin kalbine, vicdanına, aklına, zihnine, sağ duyusuna sığdıramayacağı bir ifade ile karşı karşıya kaldık. Hemen 80 milyondan özür dilenmelidir. Ülkemizin değerleri ile şu veya bu gerekçeyle ister politik olsun ister başka gerekçe olsun oynamanın hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu söylememiz lazım". - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yıldız'dan, Deniz Baykal'a: '80 Milyondan Özür Dilenmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi
    18:54 Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi

    İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında, 42 kişi askeri ceza kanununa muhalefet suçundan aranırken, 844 şüphelinin sorgusu yapıldı ve 9 düzensiz göçmen sınır dışı edildi.

  • Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi
    18:53 Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi

    Adıyaman'da Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti. Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan atan grup, insanlık dramının yaşandığı Gazze'deki saldırıları kınadı. Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırıda bulunduklarını belirtti.

  • Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    18:52 Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Çanakkale'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasına yönelik Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı. Toplantıda, seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Zorlu, Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü ve Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek isteyen Zorlu, gazetecilere 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı
    18:41 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı

    AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önceki yerel seçimlerde yüzde 59,04'le kazandığı ilçe için 'Sultanbeyli'de fetret dönemini bitirecek miyiz?' dedi.


Advertisement