Yıldız'dan Gürsu'nun Sosyal Dokusuna Neşter - Son Dakika
Güncel

Yıldız'dan Gürsu'nun Sosyal Dokusuna Neşter

Gürsu Belediyesi' nce yürütülen sosyal çalışmalar kapsamında " Şefkat Mağazası" açılıyor.

04.08.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu' da yaşayan ve yardıma ihtiyaç duyan ailelerin ihtiyaçlarını tek merkezden gidermelerini sağlamak amacıyla, Gürsu Belediyesi tarafından Şefkat Mağazası oluşturuluyor.

Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Şefkat Mağazası' nda, gıda, giyim ve ev eşyaları olmak üzere üç bölüm yer alacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, kendilerine verilecek kartla, mağazada ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulacak.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, "Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmemeleri için, yaptığımız yardımlarla yanlarında oluyoruz. Esas olanın balık tutmayı öğretmek olduğu bilinciyle, İşkur Temsilciliğimiz bünyesinde iş bulma imkanı, Kosgeb işbirliğinde uygulamalı girişimcilik eğitimleri, çeşitli dönemlerde düzenlediğimiz meslek edindirmeye yönelik kurslarla ihtiyacı olan vatandaşlarımızın düzenli gelirleri olması konusunda destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah Ağustos Ayı içerisinde hizmete girecek olan Şefkat Mağazamızla da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olacağız. Hayırsever işadamlarımızın desteği ile Şefkat Mağazamızın daha da zenginleşmesini sağlayacağız."dedi.

Ramazan Ayı süresince yapılan sosyal yardımlar kapsamında, 1500 erzak paketi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldız'dan Gürsu'nun Sosyal Dokusuna Neşter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement