Yıldız Futbolcu İmzayı Atıyor - Son Dakika
Spor

Yıldız Futbolcu İmzayı Atıyor

Yıldız Futbolcu İmzayı Atıyor

Fenerbahçe transferde ilk bombayı patlatmak üzere. Fotomaç Gazetesinin haberine göre Sarı-lacivertli kulübün, uzun süredir peşinde olduğu Sofiane Feghouli konusunda dev bir adım attığı ortaya çıktı.

24.05.2016 04:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe transferde ilk bombayı patlatmak üzere. Fotomaç Gazetesinin haberine göre Sarı-lacivertli kulübün, uzun süredir peşinde olduğu Sofiane Feghouli konusunda dev bir adım attığı ortaya çıktı. Sözleşme yenilemediği için Valencia'da kadro dışı kalan Cezayirli oyuncuya Fenerbahçe'nin yanı sıra Milan, İnter, Roma, Tottenham ve Arsenal da talipti. Feghouli'nin menajeri Habib Antar tüm bu kulüplerin tekliflerini aldı. Bonservis bedeli bulunmayan Feghouli'ye en yüksek rakamı F.Bahçe'nin önerdiği belirtildi. Ancak asıl gelişme ise daha sonra yaşandı.

Fransızlar açıkladı

Afrika Uluslar Kupası'nda 4 Haziran'daki Şeyseller maçı için Cezayir Milli Takım kadrosuna dahil edilen Feghouli'nin antrenmanlarda yer almaması dikkat çekti. Bunun nedeni ise Fransız medyası tarafından açıklandı. Le Buteur sitesinin haberine göre 27 yaşındaki sağ kanat, Fenerbahçe ile görüşmek için milli takımdaki hocası Christian Gourcouff'tan özel izin aldı. İdmanlara bu yüzden katılmayan Feghouli'nin Fenerbahçe'ye çok yakın olduğu ve bir hafta içinde kesin kararını vererek sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Yıldız Futbolcu İmzayı Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement