Yıldız: "Gazze ve Filistin'de Zulüm Var" - Son Dakika
Güncel

Yıldız: "Gazze ve Filistin'de Zulüm Var"

Yıldız: "Gazze ve Filistin\'de Zulüm Var"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ramazan bayramının ilk günü protokol, daire müdürleri ve belediye başkanları ile bayramlaştı.

28.07.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ramazan bayramının ilk günü protokol, daire müdürleri ve belediye başkanları ile bayramlaştı. Bakan Yıldız, ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul Yetimler Derneği Kayseri Şubesi ile Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Yıldız, "Biz, sevinçlerimizi paylaşarak artırmak isterken acılarla Ramazan bayramına giriyoruz" dedi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı sergi salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır ile İsmail Tamer, Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Ali Demiral, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve daire müdürleri katıldı. Düzenlenen programda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Öncelikle tüm Kayserili hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın Ramazan bayramını kutluyorum. Bir ay boyunca tuttukları oruçların kabul olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz. Bu yıl Ramazan'da buruk bir sevinç yaşıyoruz. Gazze ve Filistin'de bir zulüm var ve orada şehit olan kardeşlerimiz var. Her geçen gün sayısı artmakta. 5 bine yakın yaralımız bulunuyor. Aynı zamanda Musul'da rehin tutulan vatandaşlarımızın evlerine dönmelerini temenni ediyoruz. Bununla ilgili çalışmalar hepinizin de kamuoyundan takip ettiği gibi devam ediyor. Biz sevinçlerimizi paylaşarak artırmak isterken acılarla Ramazan bayramına giriyoruz. İnşallah bundan sonra inanıyor ve umut ediyoruz ki bu tür acılar özellikle ülkemizde ve bölgemizde yaşanmaz. Huzurun, istikrarın ve gelişmenin inşallah her türlü göstergesi hem ülkemizde hem de bölgemizde yaşanmış olur."

Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Bakan Yıldız, şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı seçimine iki haftadan daha bir az zaman kaldı. 12. Cumhurbaşkanını seçeceğiz. Cumhurbaşkanı çıkartmış olan Kayseri'de özellikle 8 Ağustos'ta sayın Başbakanımızın vatandaşlarımıza hitapları olacaktır. Biz Türkiye'de istikrarın, büyümenin, ilerlemenin, gelişmenin sürdürülebilir olanını bütün şubeleri ile beraber devam ettirmiş olacağız."

Bakan Yıldız, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı sergi salonunda bayramlaşmanın ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul Yetimler Derneği Kayseri Şubesi ile Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Bakan Yıldız ziyarette dernekte bulunan gazilerin Ramazan bayramını kutladı. Yıldız ayrıca, vatan için şehit olanları rahmetle andı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yıldız: 'Gazze ve Filistin'de Zulüm Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement