Yıldız "Göle İşgal Altındadır" - Son Dakika
Yerel

Yıldız "Göle İşgal Altındadır"

Yıldız "Göle İşgal Altındadır"

26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan Milletvekili adayı Avukat Osman Nuri Yıldız basın mensuplarıyla bir araya geldi.

20.09.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan Milletvekili adayı Avukat Osman Nuri Yıldız basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yalnızçam Kayak tesislerinde kahvaltıda MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat'la birlikte adaylığı ve gündem hakkında birçok değerlendirmelerde bulunan Yıldız yaptığı açıklamada;

"7 Haziran seçimlerinin ardından Göle de yaşanan olaylar bölgemiz büyük ölçüde etkilemiştir. Bugün Göle'de yaşayan vatandaşlarımız baskı altındadır. 7 Haziranda Göle'de seçim değil Nüfus sayımı yapılmıştır. Halk baskı altına alınmış ve seçmen sandığa sadece imza atmak için gitmiştir. Bugün ise terör örgütü artık Göle'de her evden bir kişinin dağ kadrosuna verilmesini isteyecek hale gelmiştir.

İKTİDARIN VEKİLİ ORTADA YOK

Göle de yaşanan olaylar ilimizi her anlamda etkilemiştir. Ulaşımdan ticaret, sağlıktan sosyal hayata kadar her anlamada zorluk yaşanmaktadır. Halkımız hastalarını Erzurum'a götüremiyor. Yolda nelerle karşılaşabileceklerinin kaygısını yaşamaktadırlar. İktidarın vekili aynı zamanda Göleli olan Orhan ATALAY, bu duruma müdahil olmamış sanki Göle güllük gülistanlık gibi davranmaktadır. Göle halkı baskı altından kurtulamamış Göle'li şehit olan uzman çavuş kardeşimizin bile cenazesine katılamamıştır. Göle halkı teröre destek veren bir topluluk değildir. Baskı altında olması nedeniyle geriye çekilmiş durumdadır. Buna karşılık Atalay PKK terör örgütü karşısında Göle halkının yanında yer almayı bırakın, PKK terör örgütüdür İlçemin huzurunu kaçırmıştır gibi herhangi açıklamada dahi bulunmamıştır.

İSTANBUL'DA SORUN DİNLEMEKLE BU İŞ OLMAZ

Ardahanlıyım deyip Ardahan'ı doğru düzgün bilmeyen şahıslar bugün İstanbul'da Ankara'da Ardahan derneklerinde sorunları dinliyorum diye dolaşırken, ben 13 Yıllık meslek hayatım boyunca Ardahan'da yaşayan her bireyin sorunlarını dinledim ve biliyorum. Tabiri caizse Ardahan'da yaşayan biri olarak Ardahan'ın sorunları benim bütün benliğime işlemiş durumdadır. Ardahan'a gelip iki ay seçim çalışması yapmakla bu iş olmuyor. Şunu hiç kimse unutmamalıdır ki esaretten kahramanlık çıkmaz.

MHP İKTİDAR OLACAKTIR

Bugün ki tabloda 1 Kasım sonrası tekrar koalisyon görülmektedir. Sonuç olarak önümüzdeki süreçte 1 Kasımdan sonra AK Parti - MHP ya da CHP - MHP hükumetinin kurulması kaçılmaz olacak ve her şartta Milliyetçi Hareket Partisi iktidarda yerini alacaktır.

İKİ TANE TÜNEL YAPMAYI BECEREMEDİLER

Ardahan üç dönemdir iktidar vekiline sahip bir il olmasına karşılık 2 tane tünel yapmayı becerememiştir. Bugün 66 km'lik Artvin Yusufeli yolunda 57 tane tünel yapılmış olmasına karşılık iktidarın vekilleri Ilgar ve Sahara tünelini yaptıramamışlardır. Vekiller bu sorunu önemsememiştir cefayı yine karlı puslu havalarda Ardahan halkı çekmektedir". Dedi

Kendince gördüğü sorunları dile getiren Yıldız, davetine katılan bütün basın mensuplarına teşekkür ederek, 1 Kasımda yapılacak genel seçimlerin Ardahan ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldız 'Göle İşgal Altındadır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement