Yıldız Güreşçilerin Kemer'deki Kampı - Son Dakika
Yerel

Yıldız Güreşçilerin Kemer'deki Kampı

Yıldız Güreşçilerin Kemer\'deki Kampı

Antalya'da 11 13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Zafer Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek yıldız güreşçilerin kampı sona erdi.

09.04.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, 11-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Zafer Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek yıldız güreşçilerin kampı tamamlandı.

Yıldız kızlar ile grekoromen ve serbest stil yıldız erkekler kategorilerinde organize edilecek Uluslararası Zafer Turnuvası'nda mindere çıkacak 150 sporcu, kamp dönemi boyunca antrenörleri eşliğinde Kemer ilçesindeki bir otelde çalıştı.

Türkiye Milli Takım antrenörü Hasan Başarır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uluslararası Zafer Turnuvası'na çok iyi hazırlandıklarını, Türk milletini en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Önlerinde bir de Avrupa Şampiyonası olduğunu belirten Başarır, "Sporcularımızın iyi sonuçlar alacağını düşünüyoruz. Kamp dönemi süresince genellikle eşli kuvvet, denge, fizik kuvvet ve teknik çalıştık. Bazı eksikliklerimiz vardı. Bunları gördük ve tamamladık" dedi.

Başarır, kamp döneminde bazı küçük sakatlıklar yaşandığını ancak büyütülecek bir durum bulunmadığını dile getirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldız Güreşçilerin Kemer'deki Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement