Yıldız, Şanlıurfaspor'dan Özür Diledi - Son Dakika
Güncel

Yıldız, Şanlıurfaspor'dan Özür Diledi

Yıldız, Şanlıurfaspor\'dan Özür Diledi

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu'nun basın toplantısına katılan Gençlik Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, GAP Arena'daki çim sorunu ile ilgili özür diledi.

02.09.2014 10:40  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin ilk haftasını Adana spor galibiyeti ile geride bırakan Şanlıurfaspor'da yönetim basın mensupları ile buluşarak gündeme değerlendirdi.

Toplantıda ayrıca kulüp AS Başkanı Nabi Kırmızı, Yönetim kurulu olarak bu ligin mevcut şartlarda en iyi kadrosunu kurduklarını ifade ederken, "Şanlıurfaspor'un Süper lige çıkması bence Urfalının kaderini değiştirecektir. Urfaspor- Galatasaray, Urfaspor- Fenerbahçe maçlarını izlesek neler olacağını düşünüyoruz. Şanlıurfaspor bu lige çıktığı 3 sezonunda ilk defa ilk haftayı galibiyet ile bitirdi. Buda bir olumlu bir şeydir bana göre. Asınla çok sık bir araya gelemedik. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Bu basın toplantısına bazı sivil toplum örgütlerinide çağırdık. Bundan sonraki toplantılarımızı, bir kısmı basınımızla, bir kısmı STK Temsilcileri ile, bir kısmı Urfaspor'a geçmişte hizmet etmiş arkadaşlarımız ile, bu bağlamda sizlerinde önerileri varsa önerilerinize dikkate alacağız. Şimdiye kadar bize ulaşıpta Şanlıurfaspor'un menfaatlerinin haricinde cevap almayan hiçbir arkadaşımız olmamıştır" diye konuştu.

"URFA'DA OYNAMAYI HEVES EDİYORDUK"

GAP Arena stadının çim sorunu ile ilgili soruyu cevaplayan Kırmızı, İlk maçımızı Urfa'da oynamayı çok heves ediyorduk ama kısmet olmadı. Hiç beklemediğimiz bir durum ile karşı karşıya kaldık. Yeni transferlerimizin seyircimiz önüne çıkmasını çok istedik. Bizim zaten GAP Arena stadı ile ilgili bir çalışmamız var. Tribünlerin yaklaştırılması ile ilgili bir çalışma. Tabi bunlar çok ciddi çalışmalar olduğu için hemen yapılması kolay değil. Zeminimizin durumu ile ilgili konuları zaman zaman Gençlik Spor müdürümüz ile zaman zaman konuşuyoruz.

"BİZİ ÜZEN BİR OLAYLA KARŞI KARŞIYA KALDIK"

Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız ise, hiç beklemedikleri bir olay ile karşı karşıya kaldıklarının altını çizerken, "Bu olay bizleri derinden üzmüştür. Hem Şanlıurfasporumuz hem de bizi çok etkileyen bir olay oldu. Halen neden olduğunu anlamış değiliz. Böyle bir olaya sebebiyet verdiğimiz için üzgünüm. Ortada bir hata var ama hatanın ne olduğu ortaya çıkacak. Özellikle izinde olduğum için bu olay ortaya çıktı. Gençlik ve Spor genel müdürlüğünden gelen heyet gerekli incelemeyi yaptı. Bende burdan Herkesten bu durumdan dolayı özür diliyorum. İnşallah bugünlerde ihale yapılacak ve Orduspor maçına yetiştireceğiz" dedi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulunun da bu süreçte kendilerine destek verdiklerini belirten Yıldız, "Bu süreçte olumlu tavırları ile bize destek veren Şanlıurfaspor yönetim kuruluna da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yıldız, Şanlıurfaspor'dan Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement