Yıldız: ''Yalnızca Recep Tayyip Erdoğan isminin olmaması adına yürüttüğü çalışmaları görüyoruz" - - Son Dakika
Politika

Yıldız: ''Yalnızca Recep Tayyip Erdoğan isminin olmaması adına yürüttüğü çalışmaları görüyoruz" -

Yıldız: \'\'Yalnızca Recep Tayyip Erdoğan isminin olmaması adına yürüttüğü çalışmaları görüyoruz" -

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Şu ana kadar adını bilmediğimiz irili ufaklı, analı yavrulu yaklaşık 12 tane partinin, yalnızca Recep Tayyip Erdoğan isminin olmaması adına yürüttüğü çalışmaları görüyoruz" dedi.

05.08.2014 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Şu ana kadar adını bilmediğimiz irili ufaklı, analı yavrulu yaklaşık 12 tane partinin, yalnızca Recep Tayyip Erdoğan isminin olmaması adına yürüttüğü çalışmaları görüyoruz" dedi.

Yıldız, seçim çalışmaları için geldiği Kütahya'da, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi ve basın mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Merkezinin Kütahya'ya gitmesiyle alakalı görüşlerinin kendi açısından son derece isabetli olduğunu gördüğünü söyledi.

Kütahya'nın son 12 yıl içerisinde siyasi istikrara yaptığı katkının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Yıldız, "Bu, kısmen de olsa Türkiye'nin bir kısım yüklerini taşıdığı anlamına da gelir. Siyaseten AK Parti'nin, özellikle bu ülkenin gelişimine, büyümesine ve ilerlemesine katkı koyuyor anlamı çıkar. Özellikle özel sektörün dinamizmini son zamanlarda daha yüksek olarak inşallah görmeye başlayacağız. Buna canı gönülden inanıyorum. Bugün organize sanayi bölgesinde, Tavşanlı'da yaptığımız görüşmelerde enerjiyle alakalı problemlerin çok daha seri bir şekilde giderildiğini gördüm. Biz, bugün buraya ekibimizle beraber geldik. Burada bir kısım pratik çözümler bulmayla alakalı hamdolsun çalışmalarımızı tamamladık" diye konuştu.

Yıldız, hafta sonu Türkiye'nin önemli bir dönüm noktasına gireceğini ve bunun, yeni Türkiye'nin mi yoksa eski Türkiye'nin mi tercih edileceğiyle alakalı olduğunu dile getirdi.

Bunun yalnızca bir şahsın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi olmadığını ifade eden Yıldız, şunları söyledi:

"Şu ana kadar adını bilmediğimiz irili ufaklı, analı yavrulu yaklaşık 12 tane partinin, yalnızca Recep Tayyip Erdoğan isminin olmaması adına yürüttüğü çalışmaları görüyoruz. 'Ortaya ne koyuyorsunuz?' dediğimizde, 'biz ortaya bir şey koymaktan ziyade neyin olmaması lazım geldiğini konuşuyoruz' dediler. 'Olmaması lazım gelen Recep Tayyip Erdoğan'dır' diyorlar. Sorum şu; 'bugüne kadar, hatta 17 Aralık, 25 Aralık'a kadar iyi olan bir yönetici, nasıl oluyor da 18 Aralık'tan itibaren kötü oluyor ve kabul edilemez bir insan olarak tanıtılmaya çalışılıyor. Herkes de onun karşısında birleşmeye gayret ediyor. Nasıl bir anlayıştır bu? Türkiye, muhalefetini de güçlendirdiği kadar, güçlenecektir. Biz, iktidar partisi olarak karşımızda çok daha diri ve canlı bir muhalefetle beraber dinamizm kazanılacağına inanıyoruz. Ama siz bir işin nasıl olmayacağını sürekli tarif etmeye kalkarsanız, vatandaşımız bunu kabul etmez ve tercih etmez. Çünkü vatandaşımız hedeflerini biliyor. Ölçümlemelerini yapıyor. 'Ne kadar bir performans gösterildi?' diyor. Ondan sonra kararını veriyor. Ülkemizin büyümesi yalnızca ekonomisiyle, sosyal hayatıyla beraber olmamıştır. Ülkemizin büyümesi beyniyle, zihniyle, kalbiyle, vicdanıyla ve sağduyusuyla, hatta basireti ve ferasetiyle beraber olmuştur."

Yemeğe TBMM Kamu İktisadi ve Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel de katıldı.

-Esnaf ziyaretleri ve basın mensupları ile yemekli toplantı

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yıldız: ''Yalnızca Recep Tayyip Erdoğan isminin olmaması adına yürüttüğü çalışmaları görüyoruz' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement