Yıldızeli Emniyet Müdürü Yıldız Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Yıldızeli Emniyet Müdürü Yıldız Görevine Başladı

Yıldızeli Emniyet Müdürü Yıldız Görevine Başladı

Yıldızeli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 3’üncü Sınıf Emniyet Müdürü Murat Yıldız atandı.

13.08.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldızeli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Murat Yıldız atandı.

Bir süredir Emniyet Amiri İlker Durmuş'un vekaleten baktığı Emniyet Müdürlüğü'ne uzun yıllar yurt dışında göre yapan ve Sivas'ta çeşitli birimlerde çalışan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Yıldız atandı. Atama kararının ardından görevine başlayan Yıldız, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarını makamında kabul etti. Yıldız, "Yıldızeli ilçesi güzel ve şirin bir yer. Kısa sürede ilçeye alıştım. Vatandaşlarımızın sıcakkanlılığı ve misafirperverliği de ayrıca beni mutlu etti. Buraya atanmış olmaktan son derece memnun kaldım. Mesai kavramı göz önünde bulundurmadan ilçemizin huzuru için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Yıldız, 1994 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı'nda görevine başladı. Daha sonra uzun yıllar yurt dışı görevinde bulundu. Bu kapsamda Dış İlişkiler Başkanlığı Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) görev yaptı. Yurt dışı görevinin ardından yurda dönen Yıldız, Sivas'a atandı. Sivas İl Emniyet Müdürlüğünde çeşitli birimlerde ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Sivas İl Emniyet Müdürlüğünden sonra Yıldızeli Emniyet Müdürü olarak atandı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans yaptı. Yine ayın üniversitede doktorasına devam ediyor.

Evli ve 3 çocuk babası olan Murat Yıldız, çok iyi derecede İngilizce, Almanca, Makedonca ve Arapça dilleri biliyor. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızeli Emniyet Müdürü Yıldız Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement