Yıldızeli Ziraat Odası Kaymakam Pınar'a Destek Çıktı - Son Dakika
Yerel

Yıldızeli Ziraat Odası Kaymakam Pınar'a Destek Çıktı

Yıldızeli Ziraat Odası Kaymakam Pınar\'a Destek Çıktı

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Gününde gerçekleşen serbest kıyafet tartışması sonucunda İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar’a karşı başlatılan karalama kampanyasına İlçe Ziraat Odası Başkanlığı tepki gösterdi.

23.09.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Gününde gerçekleşen serbest kıyafet tartışması sonucunda İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar'a karşı başlatılan karalama kampanyasına İlçe Ziraat Odası Başkanlığı tepki gösterdi.

Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Kaymakam Pınar'a karşı başlatılan karalama kampanyasına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak Ziraat Odası Başkanı Ali Balbay bir basın açıklaması yaparak olaya tepki gösterdiğini ve Kaymakam Pınar'ın yanında olduklarını belirtti.

Başkan Balbay, "19 Eylül Gaziler Gününde yaşanan tatsız olayın ardından bir takım kişiler tarafından İlçe Kaymakamımıza yönelik çok ağır ithamlarda bulunmuşlardır. Aynı konuda hakkında uyarılan kişiler olayın üzerinden çok geçmeden adeta devlete meydan okumak için fırsat kollarcasına tekrar böyle bir işe kalkışmışlardır. Söz konusu yaşanan olay son derece kasıtlı ve birileri tarafından kumpas kurularak çok özel planlanmış bir olaydır. Ben hem köy muhtarı olarak, hem de Ziraat Odası Başkanı olarak yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Göreve geldiği günden itibaren 1 yıl içerisinde ilçemize ait 118 köyün tamamını ziyaret ederek dertlerimize çözüm üreten bir mülki amire karşı yapılan bu haksızlık tarafımızdan asla kabul edilemez. İlçemizin Kaymakamı her zaman insanlara karşı son derece saygılı davranmış, beyefendiliğinden de taviz vermemiştir. Kendileri her zaman sorunlarımızla ilgilenmiş ve çözümler üretmiştir. Ne zaman bir derdimiz olsa yakından ilgilenmiş ve olayları istişare yoluyla halletmeye gitmiştir. Kişiliği ve devlet adamlığıyla hepimize örnek olmuştur. Yapılan bu yakışıksız tavrı kınıyorum ve bu kirli olayı sadece Kaymakamımıza değil ilçemize ve bizlere karşı yapılmış olarak görüyorum. Olayın ardından yönetim kurulu üyelerimiz ve çok sayıda muhtarımızla bir araya geldik. İlçe Kaymakamımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz. Böyle bir olayın bir eğitim camiası tarafından yapılması bizi daha da derinden üzdü. Bir ilçenin bir devlet adamının bu şekilde sosyal medyada ve bir takım yayın organlarında yargısız infaz yapılarak karalama kampanyası yürütülmesi asla hazmedilemez. Buradan kendilerine sesleniyorum yapmış olduğunuz bu kirli tuzak hedefine ulaşamayacaktır. Bizler buna asla müsaade etmeyeceğiz."dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızeli Ziraat Odası Kaymakam Pınar'a Destek Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement