Yılın Basın Fotoğrafları İlk Kez Ankara'da Next Level'da Sergilenecek - Son Dakika
Güncel

Yılın Basın Fotoğrafları İlk Kez Ankara'da Next Level'da Sergilenecek

Türkiye’nin en prestijli medya organizasyonları arasında yer alan ve basın fotoğraflarının ödüllendirildiği tek yarışma olan "TFMD Yılın Basın Fotoğrafları" sergisi ilk kez Ankara’da açılıyor.

05.10.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en prestijli medya organizasyonları arasında yer alan ve basın fotoğraflarının ödüllendirildiği tek yarışma olan "TFMD Yılın Basın Fotoğrafları" sergisi ilk kez Ankara'da açılıyor.

Türkiye turuna Next Level AVM'de 8 Ekim'de açılacak sergiyle başlayacak olan Yılın Basın Fotoğrafları, 15 gün süresince burada gezilebilecek. Sergide ödül alan ve geçtiğimiz yıla damga vuran 8 kategoriden 26 fotoğraf ve 3 seri yer alıyor.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl 30.'su düzenlenen yarışmaya 3 bin 700'ün üzerinde fotoğraf karesi katılmış, "Yılın Basın Fotoğrafı" ödülünü ise AFP foto muhabiri Bülent Kılıç, Soma'da yaşanan maden kazasında çektiği kare ile almıştı. Ödüller ise geçtiğimiz günlerde yapılan törenle sahiplerini bulmuştu. Bu yıl yolculuğuna Ankara'da Next Level AVM'de başlayacak, Yılın Basın Fotoğrafları Sergisi, her yıl yaklaşık 40 farklı noktada sergileniyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yılın Basın Fotoğrafları İlk Kez Ankara'da Next Level'da Sergilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement