Yılın En Başarılı Haber Sunucusu Ödülü Veridi - Son Dakika
Güncel

Yılın En Başarılı Haber Sunucusu Ödülü Veridi

Yılın En Başarılı Haber Sunucusu Ödülü Veridi

Kanal D'nin sabah haberleri spikeri İrfan Değirmenci'ye, Antalya'da Yılın En Başarılı Haber Sunucusu ödülü verildi.

27.04.2013 11:41  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin sabah haberleri spikeri İrfan Değirmenci'ye Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 'Yılın En Başarılı Haber Sunucusu' ödülü verildi.

Türk Eğitim Derneği (TED) Alanya Koleji'nin '36'ncı Kariyer ve İnovasyon Söyleşisi'ne Kanal D'nin haber spikeri İrfan Değirmenci, konuşmacı olarak katıldı. Öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan Değirmenci, söyleşiye gazetecilik mesleğini nasıl seçtiğini anlatarak başladı. Değirmenci, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin, 'Nasıl böyle zinde kalabiliyorsunuz?' sorusunu Değirmenci, "Gece işe gidiyoruz, gündüz de uyuyoruz. Yani herkesin yaptığının tam tersini yapıyoruz. Gece 01.00 gibi işyerindeyiz. Program bitiyor, biz de bitiyoruz. Sınavdan çıkmış gibi oluyorum. Eve gidip uyuyorum" diye yanıtladı.

Başka bir öğrencinin barış sürecine ilişkin haberleri daha fazla izlemek istediğini söylemesi üzerine Değirmenci, "Teröristlerin başı perşembe günü 'Biz Türkiye'den 8 Mayıs itibariyle çıkacağız' dedi. Şimdi ister istemez temkinli yaklaşıyorsunuz ve beklemeye başlıyorsunuz. Eğer bir gün teröristler 'Adam öldürerek bir yere varılmıyormuş' dediği zaman ben o haberi mutlu bir şekilde yayınlarım" diye yanıtladı.

TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü İzzet Akdikmen'in teşekkür konuşmasının ardından 'TED Kulüp' üyesi öğrenciler tarafından Değirmenci'ye 'Yılın En Başarılı Haber Sunucusu' ödülü verildi. Üzerinde Atatürk'ün fotoğrafı yer alan ödülünü alan Değirmenci, daha sonra öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılın En Başarılı Haber Sunucusu Ödülü Veridi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement