Yılın En Çılgın Yarışmasına Başvurular Başladı - Son Dakika
Güncel

Yılın En Çılgın Yarışmasına Başvurular Başladı

Yılın En Çılgın Yarışmasına Başvurular Başladı

Red Bull Jump and Freeze yarışmasında hem soğuk havaya hem de soğuk sulara meydan okuyacak yarışmacılar için başvurular başladı.

06.01.2016 14:49  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış sporlarıyla eğlenceyi ve çılgınlığı buluşturan Red Bull Jump and Freeze yarışmasında hem soğuk havaya hem de soğuk sulara meydan okuyacak yarışmacılar için başvurular başladı. 31 Ocak'ta Erciyes Kayak Merkezi, Develi Kapı Magna Apex Playground'da gerçekleşecek eğlenceli yarışmada katılımcılar kendi tasarladıkları eğlenceli kostümleri giyip karlı havada kayak yaptıktan sonra rampadan atlayarak buz gibi suyla dolu havuza atlayacak. Herkese açık etkinliğe katılım için başvurular www.redbull.com.tr/jumpandfreeze adresinden yapılabiliyor.

Kış sporlarıyla kahkahayı buluşturan Red Bull Jump and Freeze 31 Ocak tarihinde Erciyes Kayak Merkezi, Develi Kapı Magna Apex Playground'da gerçekleşecek. Bu çılgın etkinlikte yarışmacılar eğlenceli kıyafetler ve ekipmanlarla önce kayak yapacak, ardından rampadan uçacak ve karlı havaya aldırmadan buz gibi suyla dolu havuza dalarak çılgınlığın sınırını zorlayacak.

31 Ocak'ta Erciyes Kayak Merkezi, Develi Kapı Magna Apex Playground'da gerçekleşecek etkinliğe katılımcılar iki, üç veya dört kişilik takımlar halinde katılabilecek. Sadece snowboard ya da kayak ekipmanları değil, 50 metrelik pistte kayarak rampadan atlayabilecek her türlü malzeme atlama aracı olarak kullanılabilecek. Etkinliğin şov unsurunu güçlendiren ise yarışmacıların giyeceği birbirinden eğlenceli kıyafetlerle birlikte yarışmacılara gerçek bir şok yaşatacak buzlu suyla dolu havuz olacak.

Kendine has kostümleriyle rampadan uçup soğuk suya dalan yarışmacılar jüri tarafından değerlendirilecek. Kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi jürinin puanlarını belirleyecek. Yarışmada en yüksek puanı alan yarışmacılar ise sürpriz ödüller kazanacak.

Soğuk havaya ve soğuk sulara meydan okuyacak herkesin katılımına açık yarışmada başvurular www.redbull.com.tr/jumpandfreeze adresinde toplanacak. Başvuranlar arasından en yaratıcı 30 takım seçilerek yarışma hakkı kazanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın En Çılgın Yarışmasına Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement