Yılın Hemşiresi Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Yılın Hemşiresi Ödüllendirildi

Sağlık Bakanlığı'nca "Dünya Ebeler ve Hemşireler Günü" kapsamında yılın hemşiresi seçilen Hasibe Arslan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından ödüllendirildi.

15.05.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı'nca "Dünya Ebeler ve Hemşireler Günü" kapsamında yılın hemşiresi seçilen Hasibe Arslan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından ödüllendirildi.

Malkara Toplum Sağlığı Merkezi'nin ziyaret eden Yurdakul, Hemşire Hasibe Arslan'ı başarısından dolayı tebrik ederek, çiçek ve hediye takdim etti.

Yurdakul, ziyarette yaptığı konuşmada, Arslan'ın başarısının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Öncelikle yaptığınız önemli bir görev olan kanser tarama programındaki ulvi çalışmanız ve başarınız için sizlere çok teşekkür ediyor, sizi tebrik ediyorum. Tekirdağ genelinde yaptığınız kanser tarama çalışmaları ile Malkara'yı ilk sıraya çıkarmanız ve dolayısıyla Malkara'nın ismini duyurmanız bizleri çok mutlu etti" dedi.

Arslan da, görevini çok sevdiğini ifade ederek, "İnsanlara hizmet, beni ve arkadaşlarımı mutlu ediyor. Böyle bir başarıyı yakalayarak Bursa'da Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu'nun elinden de Tekirdağ'da Yılın  Ebe-Hemşiresi Ödülü'nu almak ayrıca gurur kaynağı. Gelecek yıldan sonra arkadaşlarımı bu başarımızı devam ettirecek" diye konuştu.

Malkara Toplum Sağlığı Merkezindeki törene Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Refet Çeviker ve sağlık çalışanları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yılın Hemşiresi Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement